Toate cerealele conțin vitamine, grăsimi, minerale și fibre vegetale, fiind, așadar alimente complete. Ca rezultat al metodelor moderne de procesat cerealele, acestea sunt golite de substanțele nutritive și conțin doar amidon. Așa că, cele mai bune sunt cerealele integrale, doar acestea pot asigura o nutriție eficientă.

Horoscopul SANATATII: descopera ce iti rezerva astrele in aceasta saptamana

foto interior si prima pagina: Ekaterina Kondratova, Shutterstock

Dar dintre toate, care cereale integrale sunt cele mai sănătoase? Află ce să mănânci cel mai sănătos la micul dejun.

Consumul de cereale integrale este asociat cu o alimentație echilibrată, cu o greutate normală și cu un risc scăzut de a dezvolta boli cardiace de 20-40%. Acest lucru se întâmplă dacă se consumă cereale integrale naturale. De aceea, atunci când cumpărați, aveți grijă să nu cumpărați cereale integrale cu îndulcitori naturali sau artificiali, să nu conțină peste 250 de grame de sodiu la 100 de grame și să nu aibă grăsimi hidrogenate.

Citeste continuarea pe Realitatea.net

Adauga fulgi de ovaz si lapte in tava de briose. Motivul? DELICIOS
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Vizionare placuta