Setari Cookie-uri

Cum te relaxezi inainte de culcare cand te gandesti doar cat esti de stresata

In fiecare dimineata, te trezesti obosita si in fiecare seara iti propui sa te relaxezi inainte de culcare. Am gasit noi cateva solutii menite sa te ajute sa iti golesti mintea de ganduri si sa scapi de stres.

Ar trebuie sa ne fie usor sa ne relaxam si sa dormim. Insa, din pacate, in realitatea zilelor noastre a devenit un fel de ecuatie complexa pe care nu o rezolvam cu succes. Sau pe care o rezolvam greu. Caci mintea incarcata de peste zi cu greu se goleste inainte de culcare.

foto interior si prima pagina: Alesya Selifanova Shutterstock

Este posibil sa nu poti sa te relaxezi inainte de culcare daca ai o problema in a accepta ca ziua s-a dus si nu ai reusit sa termini tot ce aveai de facut.

Poate ca nu reusesti sa te relaxezi inainte de culcare pentru ca muncesti prea mult si te ingropi mereu intr-un program incarcat, iar noaptea, cand nu mai sunt task-uri, mintea ta vrea sa se elibereze si te tine treaza.

Atunci cand nu te relaxezi inainte de culcare, sansele de insomnii, atacuri de panica, anxietate, stare de alerta cresc. Deci, in timp vei fi mai obosita, mai stresata, poti ajunge la depresie. Cel mai bine, invata din sfaturile specialistilor de la Elite Daily:

Citește și:

Focuseaza-te pe pozitiv, scapa de negativism!

Studiile au demonstrat ca gandirea pozitiva te ajuta sa vezi altfel lucrurile. Detaliile pozitive, fie ele si cele mai mici reusite, se aduna si formeaza o alta imagine de ansamblu.

Citeste continuarea pe AndreeaRaicu.ro

Vizionare placuta


Kudika
8 Martie 2018
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.