Conopida și sfecla sunt doar câteva dintre alimentele care nu ar trebui să lipsească din regimul tău de viaţă. Descoperă ce alimente sunt benefice pentru organismul tău!

Par deshidratat, aspru si lipsit de stralucire? Am gasit solutia!

foto interior si prima pagina: Yulia Grigoryeva Shutterstock

Conopida se înrudeşte cu broccoli, dar cea din urmă captează de obicei toată atenţia. Ca şi alte legume, conopida este o sursă bună de vitamina C si fibre. La fel ca broccoli, are, de asemenea, o substanţă chimică naturală, numită sulforaphane, care in anumite conditii poate preveni cancerul, conform anumitor teste de laborator efectuate pe animale.

Sfecla este bogată în antioxidanţi care pot proteja organismul de cancer şi alte boli cronice. În plus, sucul de sfeclă, care este bogat în nitraţi, reduce tensiunea arterială şi creşte fluxul de sânge către creier.

Citeste continuarea pe Realitatea.net

Include sfecla rosie in alimentatie. Are beneficii pentru sanatate
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: