Lista fructelor cu puține calorii

Lista fructelor cu puține calorii
Kudika
7 Octombrie 2018

Fructele au de regulă mult zahăr, de aceea nu trebuie consumate seara, dar atunci când ții o dietă, este bine să ai în vedere fructele cu puține calorii, pe care să le consumi cu încredere pe toată perioada curei.

Fructele sunt absolut necesare în dieta zilnică, chiar și atunci când ești la cură de slăbire. Este cunoscut faptul că fructele au mult zahăr,de aceea nu trebuie consumate seara, ci neapărat la 1-2 ore după micul dejun, separat de orice fel de alimente. Atunci când ții o dietă, este bine să ai în vedere fructele cu puține calorii, pe care să le consumi cu încredere pe toată perioada curei.

foto interior si prima pagina: j.chizhe, Shutterstock

Agrișele sunt printre cele mai sărace fructe în calorii. Deși sunt destul de rare,se găsesc la munte pe toată perioada verii până la început de toamnă. Conțin 33 de calorii la 100 de grame și sunt extrem de benefice pentru organism.

Piersicile și nectarinele sunt fructe răcoroase și foarte bune. Conțin 40 de calorii la 100 de grame și sunt foarte benefice pentru sistemul nervos,sistemul imunitar și țin departe posibile afecțiuni cardiovasculare. Iar dacă ai probleme cu hipertensiunea, bronșita, anemia sau afecțiuni renale, piersicile sunt excelente în lupta cu acestea.

Citeste continuarea pe Realitatea.net

Vizionare placuta

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.
Setari Cookie-uri