Setari Cookie-uri

Asculta aceasta melodie cand vrei sa te reconectezi cu sufletul tau

Muzica este un aliat extrem de puternic pentru tine deoarece te poate lua din momentul prezent fara sa fii nevoita sa te concentrezi atat de mult sau sa faci ceva special.

Totul va fi bine. Este un moment greu, nu o viata grea.

Poate ca treci printr-un moment foarte dificil. Poate ca ai avut o problema grava. Poate ca o persoana draga a iesit brusc si definitiv din viata ta. Poate ca nu mai stii cine esti cu atat de multe pe cap. Ei bine, in astfel de momente tot ce poti face este sa te reconectezi cu sufletul tau.

Muzica este un aliat extrem de puternic pentru tine deoarece te poate lua din momentul prezent fara sa fii nevoita sa te concentrezi atat de mult sau sa faci ceva special. Tot ce trebuie sa faci este sa dai play piesei potrivite la momentul potrivit.

Ce poti face in timpul in care asculti muzica pentru un exercitiu de relaxare si mindfulness: nu exista instructiuni fantastice sau tehnici de respiratie incredibile. Doar stai intr-un loc linistit in care sa nu fii deranjata de nimeni.

Inchide ochii si doar asculta muzica. Lasa-te consumata de muzica. Permite-i sa patrunda in mintea ta si sa linisteasca toate gandurile care zburda cu viteza luminii. Observa cum iti afecteaza respiratia.... iar atunci cand gandurile reapar sau te distrag, revino la muzica si concentreaza-te pe ea. Este atat de simplu.

Citește și:

Important: nu trebuie sa asculti toate cele 28 de minute, chiar si 5 minutele sunt suficiente pentru a iti linisti mintea si a te reconecta cu sufletul tau.

foto main:

Vizionare placuta


Kudika
16 Iulie 2019
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.