Setari Cookie-uri

Ce alimente sa mananci ca sa fii mai fericita?

Stiai ca unele alimente iti pot schimba starea de spirit? Mai mult, se pare ca intre dieta, functia creierului si starea de spirit este o legatura foarte stransa.

Christine Bailey, terapeut nutriționist englez, autoare a cărții „The Brain Boost Diet Plan”, arată că între dietă, funcția creierului și starea de spirit e o legătură strânsă. Ea a compus o dietă care îți schimbă starea de spirit într-una bună, în doar trei zile.

Starea de spirit scăzută și depresia sunt probleme comune pentru mulți oameni de toate vârstele. Dacă vă confruntați cu sentimente de depresie, demotivare și lipsă de entuziasm sau dacă întâmpinați dificultăți a vă bucura de lucrurile mici din viața de zi cu zi, este timpul să vă regândiți dieta, crede nutriționistrul englez. Iată planul compus de ea, publicatd e DailyMailOnline.

ZIUA 1

Mic dejun: Cremă de arahide cu ciocolată și banană – vă energizează corpul și creierul. Bananele conțin vitaminele A, B6 și C, fibrele, potasiu, fosforu, fieru și carbohidrați, dar și acid triptofan. Vitamina B6 ajută la transformarea triptofanului în serotonină, hormonul fericirii.

Citește și:

Citeste continuarea pe Realitatea.net

foto main: Pixabay

Vizionare placuta


Kudika
10 Noiembrie 2019
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.