Setari Cookie-uri

O lista scurta de lucruri pe care sa ti le amintesti cand anxietatea preia controlul

Gasirea linistii nu este o sarcina tocmai usoara - insa merita sa o iei pe acest drum. Tu esti capabila sa gasesti pacea de care ai nevoie, ai incredere in tine. Poate ca drumul pe care mergi acum nu este cel mai frumos drum din lume, insa este drumul tau - si la tine este puterea de a il decora frumos si de a il umple de fericire la fiecare pas.

1. Aminteste-ti ca anxietatea nu te poate controla daca nu ii oferi aceasta putere.

2. Aminteste-ti ca anxietatea nu te defineste. Tu esti mult mai mult: esti emotie buna, esti iubire, esti fericire, esti dragoste pura.

3. Cand incepi sa simti furnicaturi pe spate si fluturi in stomac, incearca sa respiri profund.

4. Respira din nou.

5. Continua sa respiri. Permite aerului sa iti umple plamanii. Sa patrunda in corpul tau aducand cu el toata energia pozitiva si sa iti paraseasca corpul luand cu el toata energia negativa.

6. Aminteste-ti ca si acest lucru ca trece.

7. Aminteste-ti ca este in regula sa te simti asa, insa nu le permite sentimentelor negative sa preia controlul asupra vietii tale. Puterea este chiar in mainile tale.

8. Aminteste-ti ca este bine sa ceri ajutorul.

9. Nu este nicio rusine daca mergi la psiholog.

10. Permite-i inimii tale sa simta. Elibereaza-te de rusinea pe care ai strans-o in sufletul tau. Nu este corect fata de tine.

Citește și:

11. Aminteste-ti clipa de clipa ca meriti sa fii impacata cu tine insati.

12. Gasirea linistii nu este o sarcina tocmai usoara - insa merita sa o iei pe acest drum. Tu esti capabila sa gasesti pacea de care ai nevoie, ai incredere in tine. Poate ca drumul pe care mergi acum nu este cel mai frumos drum din lume, insa este drumul tau - si la tine este puterea de a il decora frumos si de a il umple de fericire la fiecare pas.

foto main: Photographee.eu Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
3 Decembrie 2019
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.