Setari Cookie-uri

Gândurile tale nu te definesc. Remedii pentru anxietate și pentru a ajunge la un echilibru interior

Orice gând negativ pe care îl ai va încetini vindecarea sufletului. Elimină gândurile negative și rămâi constantă atunci când anxietatea se joacă cu mintea ta.

În momentele în care mintea ta galopează către acele situații dificile, care generează doar stres, ia în considerare aceste sugestii:

1. Încetinește

În astfel de momente gândurile aleargă peste tot, inima galopează, respirația accelerează. Acest lucru face dificilă gândirea clară și luarea deciziilor potrivite. La primul semn că lucrurile nu mai sunt cum ar trebui să fie, oprește-te din tot ce faci pentru câteva clipe și concentrează-te doar pe respirația ta.

2. Învață să te concentrezi asupra unui singur lucru

Viața este plină de sarcini simple; când suntem anxioși, ne simțim scăpați de sub control. Alege o singură sarcină astfel încât să te ajute să îți dai seama că poți controla alegerile tale.

Citește și:

Acest articol face parte din campania Totul va fi bine, powered by Tchibo, care te pregătește pentru reîntâlnirea cu prietenii tăi.

3. Rămâi în realitate

Anxietatea provine adesea din frica față de evenimentele care nu au avut loc. Mințile noastre sunt atât de creative și de puternice încât pot spune povești care nu sunt adevărate. Când ai un astfel de episod, întreabă-te "Acest gând este adevărat, real?". Aceste temeri ale tale sunt create doar în imaginația ta, nu în realitatea vieții pe care o trăiești.

4. Ia o pauză de la tot ce faci și privește cerul, norii

Acest truc te va ajuta să te relaxezi imediat; privind norii, înțelegi că toate lucrurile vin și trec în mod natural.

5. Concentrează-te pe răbdare

Citește și:

Graba înseamnă anxietate, răbdarea înseamnă liniște, calm. Învață că pe aceasta din urmă să o cultivi în viața ta, să te bucuri de ea, să trăiești cu ea, să fii atentă la ea. Răbdarea nu este doar o virtute, este o calea către libertatea emoțională.

foto main: goodwin_x, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
1 Aprilie 2020
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.