Setari Cookie-uri

7 Sfaturi de la călugării budiști pentru a aduce pacea și bucuria în viața ta

În viața de zi cu zi trecem prin atâtea urcușuri și coborâșuri care ne fac să ne simțim epuizați fizic, emoțional și spiritual. Dacă nu încercăm noi singuri să păstrăm pacea în sufletul nostru, energia pozitivă se va scurge treptat, lăsându-ne inima goală. 

4. Vizualizează-ți gândurile

Vizualizarea gândurilor tale este un alt mod prin care îi poți oferi pace și liniște minții tale. Când te simți depășită de situație sau anxioasă cu privire la ceva ce îți dorești în viitor, încearcă să vizualizezi un scenariu în care ai deja acel ceva în viața ta. Acest lucru te va ajuta pentru că îți va oferi speranță, îți va liniști mintea și te va face să lucrezi mai mult pentru a transforma acea vizualizare în realitate.

5. Învață arta recunoștinței

Când recunoști că ești o persoană fericită și ești recunoscătoare pentru lucrurile frumoase din viață ta ajungi să te conectezi pozitiv cu oamenii și cu Universul. Acesta este un mod foarte ușor de a aduce fericire și bucurie în viața ta.

Citește și:

Încearcă următorul exercițiu: în fiecare seară, înainte de culcare, spune-ți care sunt acele 3 lucruri pentru care ești recunoscătoare.

6. Restabilește legătura ta cu natura

Nu te pierde de natură - aceasta îți oferă pace mentală și spirituală. Legătura ta cu natura trebuie să fie una care să îți aducă bucurie, de aceea este important ca activitățile pe care le faci în aer liber să aibă propria ta abordare - în funcție de ce îți place, de pasiuni și hobby-uri, de ce ți se potrivește cel mai bine. Unii oameni preferă o plimbare în parc pentru a se energiza, alții aleargă, alții merg în drumeții montane.

7. Iartă pentru a merge mai departe cu viața ta

Când ierți oamenii din jurul tău și pe tine însăți îți ajuți sufletul să se desprindă de trecut și să meargă mai departe, prin viață, cu o povară în minus. Iertarea te va ajuta să elimini negativitatea din jurul tău și să îți ții sufletul la o frecvență ridicată.

Citește și:

foto main Artone Graphica, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
18 August 2021
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.