Setari Cookie-uri

Cele mai bune 10 alimente pe care sa le consumi la micul dejun pentru o stare de spirit mai buna

Unii oameni se trezesc dimineata cu zambetul pe buze, plini de energie si pregatiti pentru o noua zi. Altii, insa, au nevoie de un pic de ajutor pentru a-si incepe ziua.

Desi cafeaua este de ajutor, nu este singura modalitate de a-ti imbunatati starea de spirit inca de dimineata. La micul dejun poti face unele alegeri alimentare care te pot ajuta sa ai o stare emotionala mai buna de-a lungul intregii zile.

„Nimeni nu poate spune ca dupa ce mananci un anumit mic dejun te vei simti imediat grozav. Cu toate acestea, exista nutrienti care sunt importanti pentru sanatatea mentala”, declara nutritionista Keri Gans pentru wellandgood.com. „Daca nu ai o stare prea buna si esti obosita, un mic dejun adecvat iti poate oferi un plus de energie pentru a-ti incepe ziua”, adauga specialista. Iata 10 alimente pentru micul dejun care te ajuta sa ai o stare de spirit mai buna, potrivit nutritionistilor:

Paine din faina integrala. „Painea din faina de grau 100% integrala este o sursa buna de vitamine din grupul B, care sunt importante pentru sanatatea creierului si care ne ajuta corpul sa metabolizeze carbohidratii, ceea ce ne ofera energie”, spune specialista.

Citește și:

Citeste continuarea pe andreearaicu.ro

foto main unsplash

Vizionare placuta


Kudika
6 Februarie 2022
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.