Setari Cookie-uri

Blogul de moda: StyleTraveler

Ghidul tau care te indeamna sa arati bine in vacanta!

Cum poti privi moda dintr-o alta perspectiva?

Pentru noi vacantele inseamna relaxare, tinute lejere (in special rochite simple, pantaloni scurti, tricouri si balerini/sandale)…. Pentru ea o vacanta inseamna o experienta memorabila.

Madalina Dragoi, fashion stylist si globetrotter, a venit cu ceva nou in lumea bloggerilor: tanara a lansat in Romania primul blog care combina calatoria cu moda. Este vorba despre Style Traveler, un blog lansat pe platforma Tumblr.

Madalina surprinde de fiecare data prin postarile ei si face tot posibilul sa incerce toate variantele de vacanta: de la locuri exotice, precum Dubai – la vacanta low cost in Leftkada.

O noua vacanta – un alt stil vestimentar

Secretul consta in modul prin care sunt combinate hainele cu accesoriile masive, de efect. Madalina insoteste fiecare postare cu fotografii ilustrative si comentarii despre locurile vizitate. Fiecare vacanta reprezinta pentru ea un mod de a se redescoperi nu doar din punct de vedere vestimentar, ci si spiritual.

Citește și:

Intr-un scurt interviu, aceasta ne-a vorbit mai mult despre viziunea ei asupra modei, despre perfectiune, eleganta si codurile din moda de care trebuie sa tii cont cand mergi in vacanta:

Care este povestea din spatele blogului tau?

Sunt jurnalist, fashion stylist si globetrotter. Blogul STYLE TRAVELER reuneste pasiunile mele: calatoriile, moda si fotografia. Gasiti povesti in imagini si cuvinte despre locuri deosebite, sfaturi despre cum sa te imbraci in acord cu spiritul locului pe care-l vizitezi, povesti culinare traditionale si detalii deosebite care compun povestea unui loc.

Vizionare placuta


Kudika
10 Septembrie 2013
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.