Setari Cookie-uri

Blogul de moda: StyleTraveler

Ghidul tau care te indeamna sa arati bine in vacanta!

Cum este femeia care te inspira sa iti alegi hainele pentru sedintele foto?

Toate femeile sunt o sursa de inspiratie. Nu caut perfectiune sau doar un anumit tip de silueta sau ori de frumusete. Fiecare om are atuuri. Acesta este rolul unui stilist, sa le identifice si sa le accentueze. Si sa camufleze "punctele slabe". Avand sfaturi personalizate si incredere in propria persoana totul se rezolva. Adevarata provocare nu este sa creezi povesti vestimentare cu modele profesioniste, ci cu femei obisnuite!

Cum ar trebui sa se imbrace o femeie adevarata?


O femeie, ca si un barbat de altfel, trebuie sa se cunoasca, sa se analizeze si abia apoi isi poate defini stilul vestimentar. Abia in momentul in care ajungi sa faci pace cu tine, sa te accepti asa cum esti, incepi sa ai incredere in fortele tale si radiezi din toate punctele de vedere. Inclusiv, din punct de vedere vestimentar. O femeie nu are nevoie neaparat de pantaloni scurti ori de fuste mini sau decolteuri exagerate pentru a-si arata feminitatea. Din contra. Nu trebuie nici sa devina o victima a trendurilor.

Citește și:

Cum decurge o zi obisnuita din viata ta?


O zi obisnuita pentru mine este destul de neobisnuita pentru marea majoritate. Debuteaza cu un ceai in fata laptopului (raspund la emailuri, scriu pe retele sociale si pe blog), micul dejun si munca la redactie. Aici sunt zile in care sunt mai mereu pe teren (conferinte, evenimente, interviuri, intalniri) sau in care redactez articole. Asta cand nu sunt sedinte foto. Sau conferintele din alte tari. Seara este dedicata de multe ori tot evenimentelor. Sau scrisului. Este greu de spus ce fac intr-o zi obisnuita, pentru ca aproape nici o zi nu seamana cu alta. Azi pot face o sedinta foto cu o vedeta, apoi trebuie sa termin un articol si peste cateva ore sa fiu in avion pentru a ajunge la o conferinta intr-o alta tara. Jurnalistii nu se plictisesc…

Vizionare placuta


Kudika
10 Septembrie 2013
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.