Setari Cookie-uri

Blogul de moda: StyleTraveler

Ghidul tau care te indeamna sa arati bine in vacanta!

Dar doamnele si domnisoarele sunt din ce in ce mai receptive. De curand, s-a organizat in jurul blogului STYLE TRAVELER primul eveniment din seria: DRESS CODE AROUND THE WORLD unde am vorbit in fata celor 35 de participante despre cum sa te imbraci in vacanta, despre cum sa ai fotografii frumoase din calatorii, despre cum iti organizezi valiza in mod eficient, despre ce trebuie sa cumperi din vacante. A fost o experienta minunata si abia astept urmatoarele intalniri!

Defineste stilul tau vestimentar. Ce preferinte vestimentare ai?


Imi place sa joc roluri din punct de vedere vestimentar, asa ca de fiecare data incerc sa fiu altfel. Pastrez doar caracterul si valorile! Dupa cum spuneam, atunci cand calatoresc imi propun sa fiu cat mai aproape de spiritul locului in care merg si din punct de vedere vestimentar. Asadar, in India m-am simtit extraordinar imbracata in sari, in Abu Dhabi si Dubai m-am imbracat in abaya - rochia traditionala la musulmani, la Paris imi place sa ma imbrac romantic, iar la Londra cat mai nonconformist - din punctul meu de vedere, capitala Angliei iti da libertate totala in ceea ce priveste exprimarea prin moda.

Citește și:

Ultima oara am purtat la Londra o rochie egipteana pe care am accesorizat-o cu un colier din pene negre si tinte, cu tenisi... Sunt pasionata si de moda etnica, asa ca ador sa port haine moderne in combinatie cu piese traditionale, ce spun povesti nemuritoare despre un popor.

Ai vreo ocupatie in offline sau blogul este job-ul tau?


Sigur, asa cum spuneam sunt jurnalist si fashion stylist la revista Ce se intampla, doctore la care lucrez cu mandrie de 8 ani.

Vizionare placuta


Kudika
10 Septembrie 2013
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.