Setari Cookie-uri

Blogul de moda: StyleTraveler

Ghidul tau care te indeamna sa arati bine in vacanta!

Una dintre ideile pe care se bazeaza blogul este "De ce sa pui in valiza doar: jeansi, tricouri si pantofi sport? Cu cat te imbraci mai frumos, mai elegant in acord cu locul, silueta si stilul personal, cu atat te vei simti mai bine si vei avea experiente memorabile”.

Cum ati vrea sa petreceti o seara de vis la Paris, spre exemplu? Incaltata in balerini si imbracata in jeansi si tricou ori imbracata cu o rochie lunga, neagra cu spatele gol? Trebuie sa avem experiente memorabile.

Cum ti-ai educat pasiunea pentru moda?


Sunt fashion stylist de aproape 6 ani. Prin informare continua si practica in fata oglinzii si a aparatului foto, prin sedinte foto pentru reviste, prin discutii cu vedete ori femei obisnuite pasionate sau nu de moda. Este o munca de informare continua.

Ce parere ai despre stilul adoptat de femei cand merg in vacanta?

Citește și:


Mi-ar placea sa fie mai indraznete. Sa nu uite sa-si puna in valoare feminitatea, sa profite mai multe de frumusetea cu care au fost inzestrate. Sa abordeze cu mai multa lejeritare accesorii deosebite si utile, cum ar fi palariile, esarfele. Sa renunte la jeansi, tricouri, pantofi sport in favoarea tinutelor feminine. Sa fim seriosi, rochiile nu au omorat pe nimeni! Si se pot purta elegant si fara tocuri sau incaltaminte incomoda.

Vizionare placuta


Kudika
10 Septembrie 2013
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.