Setari Cookie-uri

Blogul de moda: StyleTraveler

Ghidul tau care te indeamna sa arati bine in vacanta!


Style traveler… despre stil si vacanta. Si acum marea intrebare: cat de des mergi in vacanta?


Cat de des pot. De 3,4 ori pe an plec in vacante in afara tarii, in tara tot cam de atatea ori. Asa cum spuneam, fiind jurnalist am sansa de a calatori mult. S-a intamplat sa plec de 12 ori din tara intr-un an sau sa am 13 zboruri in 20 de zile… Chiar daca am doar o ora libera intre conferinte o consider vacanta si incerc sa captez spiritul locului.

Din fericire, si din pacate, vacantele au devenit pentru mine adictii. Adesea, simt ca nu imi mai gasesc locul nicaieri. Eu am o teorie, atunci cand calatoresc simt ca are loc un schimb de energii intre mine si locul respectiv. Ii fur o parte din suflet, imi fura o parte din sufletul meu. Si astfel, purtand in suflet mai multe „suflete”, nu iti mai gasesti linistea. Sa fie oare din cauza asta?

Citește și:

Care sunt destinatiile turistice care te-au impresionat?

Fiecare calatorie are farmecul si rolul sau. Te ajuta sa te cunosti mai bine. Tragand linie si facand un clasament destinatiile care m-au impresionat prin experientele traite si frumusetea unor locuri ori detalii: India - este pur si simplu incredibila - iti ofera un spectacol la orice pas, Israel - aceasta tara are niste energii pozitive de nedescris, Monaco - pentru eleganta si rafinament.

De curand, am fost in insula Lefkada - o recomand pentru plajele salbatice cu ape turcoaz ce se unesc cu muntii. Este greu sa fac clasamente. Anul acesta, am ajuns in premiera in Scotia, la Edinburgh. Este un oras minunat, unde abia astept sa revin. Marturisesc ca abia astept sa fiu impresionata de Singapore. Nu stiu cand, dar unele locuri te cheama...

Vizionare placuta


Kudika
10 Septembrie 2013
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.