Setari Cookie-uri

De ce faci atat de rar SEX - 12 lucruri pentru a schimba asta

De ce faci atat de rar SEX - 12 lucruri pentru a schimba asta

5. Mergi la masaj

Cea mai buna cale de a reintra in contact cu corpul tau este sa o faca altcineva pentru tine intai. Nimic nu este mai minunat decat o pereche de maini care sa iti maseze tot corpul, care sa te relaxeze si sa iti aminteaza ca esti minunata pe fiecare centimentru al corpului tau.

6. Priveste-l direct in ochi

Ochii sunt cea mai expresiva parte a corpului tau. Prin intermediul lor ceilalti pot vedea ceea ce simti si ceea ce iti doresti . Asta daca se concenteaza un pic. Asa ca de cate ori ai ocazia priveste-l direct in ochi. Daca esti timida si ti-e teama sa stabilesti un contact vizual cum va sti el ca esti interesata?

sexy sursa foto: shutterstock.com

7. Cumpara-ti ceva nou si sexy de imbracat

O noua pereche de pantofi, o bluzita sexy sau chiar o lenjerie intima noua cu siguranta vor schimba multe in atitudinea ta sit e vor face mult mai increzatoare si mai sexy. Iar el va observa cu siguranta o schimbare.

Citește și:

8. Epileaza-te cat mai des

Nu neglija acest aspect pentru ca este cat se poate de important. Recunoaste ca nu ai nici tu nici un chef de nimic daca stii ca atunci cand te dezbraci nu esti in regula cu toate. Dar o piele moale si fina ca de bebelus iti face imediat pofta de dragoste ...si cu siguranta si lui.

Vizionare placuta


Kudika
21 Septembrie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.