Setari Cookie-uri

De ce faci atat de rar SEX - 12 lucruri pentru a schimba asta

De ce faci atat de rar SEX - 12 lucruri pentru a schimba asta

9. Gandesc sexy, deci sunt sexy

Cateva din cele mai sexy femei ale tuturor timpurilor nu erau nici pe departe frumuseti clasice. Gandeste-te la Cleopatra, la Madame Du Barry sau daca ai nevoie de exemple din zilele noastre Cher sau Sarah Jessica Parker. Daca le iei pe bucatele au si ele multe probleme...si nu sunt nici pe departe perfecte. Dar au un sex apeal iesit din comun. Ce crezi ca au ele si tu nu ai? ATITUDINEA SEXY. Ceea ce conteaza este atitudinea si felul in care te simti. Invata sa te iubesti si arata asta...

sexy sursa foto: shutterstock.com

10. To be Erotic, Go Exotic

Renunta la zona ta de comfort si incepe sa experimentezi cu partenerul tau lucruri noi in pat. Unele dintre ele s-ar putea sa iti placa atat de mult incat abia sa astepti urmatoarea partida pentru a relua ritualul. Nu te rusina si nu te mai avea inhibitii. “What happens in Vegas, stays in Vegas”. Pana la urma gandeste-te la tine. Poti fi putin egoista si sa iti doresti mai multa placere pentru tine. Iar atunci cand tu o vei face cu placere automat si partenerul va simti asta si se va simti si el mult mai bine.

Citește și:

11. Exercitiile care fac minuni in pat

Vaginul tau este un muschi. Si ca orice muschi trebuie antrenat. Exista tot felul de exercitii pentru a-ti intari muschii vaginului tau. Si pe masura ce faci aceste exercitii iti vei dori si mai mult sex si crede-ma ca si partenerul tau va vrea mai mult sex pentru ca se va simti altfel. Cu un simplu search pe google vei gasi ce fel de exercitii sa faci. Important este sa vrei si sa intelegi ca este ceva normal sa faci si asta pentru binele tau si al vietii tale sexuale.

Vizionare placuta


Kudika
21 Septembrie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.