Setari Cookie-uri

5 pozitii sexuale care iti tonifica abdomenul

Iata cel mai frumos mod de a imbina utilul cu placutul.

3. Lingurita

Daca ai facut prea multa miscare, este momentul sa te relaxezi cu o pozitie mai putin dificila. Aseaza-te pe o parte, in timp ce el o sa te penetreze pe la spate. Aparent, nu vei avea prea multe de facut, deoarece ii oferi tot controlul iubitului tau. Incearca sa-ti ridici putin piciorul de deasupra, impinge-l usor in spate si incordeaza-ti muschii. Astfel, in timp ce tu o sa explorezi culmile extazului, abdomenul tau nu va fi deloc relaxat, ci se va contracta periodic, modelandu-ti talia.

4. Misionarul

Este cunoscuta drept o pozitie clasica, fara grad de dificultate major pentru ca el face toata munca. Intr-adevar, barbatul detine controlul si stabileste ritmul de miscare, dar in functie de pozitia ta penetrarea poate fi mai intensa, mai exact in functie de picioarele tale.

Daca vrei sa te urci pe culmile extazului, dar sa faci si sport, ridica picioarele si cuprinde-i mijlocul cu ele. Aceasta pozitie iti contracta abdomenul si iti lucreaza foarte bine muschii inferiori. Asadar, bucura-te de orgasme dar ai grija si de silueta.

Citește și:

sursa foto: shutterstock.com

5. Doggy style

Am lasat la final una dintre favoritele barbatilor: pozitia doggy style. Ofera-i o priveliste incitanta iubitului tau si incearca sa-ti mentii o pozitie cat mai ferma in tim ce el te penetreaza pe la spate. Este o alegere mai putin romantica, dar nu lipsita de efort fizic, atat pentru el cat si pentru tine.

sursa foto prima pagina: shutterstock.com

Vizionare placuta


Kudika
5 Octombrie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.