Setari Cookie-uri

De ce au uitat femeile sa zambeasca?

Vreau sa vorbim astazi despre acel tipar, despre minunata femeie romanca

Ma intreb cata vreme va mai trece pana cand femeia va intelege ca fericirea familiei nu sta in sacrificiul ei zilnic.. Ma intreb cate femei vor mai renunta la ele de dragul celor din jur...
Cate lacrimi vor mai curge pe obrajii femeii pana cand zambetul larg si sincer va razbi?

Primesc nenumarate emailuri de la voi, de la femeile din comunitatea femeiadesucces.ro, femei care incep sa isi doreasca mai mult de la viata lor, femei care s-au trezit dupa o lunga perioada de timp in care au uitat de ele si s-au sacrificat pentru altii. Am observat un tipar care se tot repeta in mai multe emailuri si in care m-am regasit si eu acum cativa ani. Am regasit-o si pe mama, si pe vecina, si pe matusa. Daca nu te regasesti tu in tipar cu siguranta stii pe cineva care este asa….si ceea ce vreau eu este sa analizezi si eviti greselile pe care atatea femei le fac.
femeie sursa foto: shutterstock.com

Citește și:

Vreau sa vorbim astazi despre acel tipar, despre minunata femeie romanca. Femeia romanca este o femeie care arata bine, se ingrijeste, este cocheta si preocupata de felul in care arata.
Se duce la serviciu, face cumparaturi, are grija de copii, face lectii cu ei, se duce la sedinte, iese cu ei in parc, spala, calca, face mancare, face prajituri, doreste pentru copiii ei o viata sanatoasa, este educata in spiritul unitatii si al familiei. In timp, oboseala, lipsa de timp, numarul mare de responsabilitati nu-i mai permite sa se ocupe de ea, sa fie cocheta. Kilogramele usor incep sa se adune. Renunta la pantofii cu toc si rochiile stramte. Desi isi doreste sa mai iasa cu prietenele nu are timp sau nu are cu cine sa lase copii sau mai rau nu o mai lasa nici sotul.

Femeia romanca este femeia buna la toate! Femeia romanca renunta la ea, se sacrifica pentru binele familiei, al copiilor. Asta inseamna tristete, nefericire, depresie. Barbatul de langa ea, vede kilogramele, cateodata o si critica, desi nu-i permite femeii sa mearga la sala (nu neaparat din lipsa banilor). “Esti femeie maritata ce-ti mai trebuie”, spune barbatul spune mama soacra, spune mama, spun cei apropiati.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
9 Octombrie 2012
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.