Setari Cookie-uri

De ce au uitat femeile sa zambeasca?

Vreau sa vorbim astazi despre acel tipar, despre minunata femeie romanca

Spuneau ca merg la sala, ca merg la spa si ca au grija in permanenta de autodezvoltare lor.
O femeie de 55 de ani este apta pentru sex. Nu moare in ea dorinta de sex, nu dispare feminitatea.
Cate femei in Romania de 55 de ani vedem ca poarta rochii scurte?
Cate femei se duc la sala?
Care este rolul femeii ce a trecut de 50 de ani in Romania?

Sa se ocupe de nepoti, a iesit la pensie, are timp destul, se plictisete si de cat sa stea la telenovele mai bine sta in parc cu nepotii.
Cate cupluri de romani vedem in localuri in Romania? Sau la dans, la petreceri care sa nu fie nunta verisoarei sau a lui X care a fost la nunta?
Absolut normal sa stai cu nepotii.
sursa foto: shutterstock.com

Isi doreste femeia de 55 de ani din Romania sa se duca la sala? Sa aiba atata incredere in ea incat sa-si puna o bluza care sa-i scoata sanii in evidenta? sa poarte blugi stramti si pantofi cu toc, sa rada si sa-si dea capul pe pate, isi doreste sa mearga la dans?

Citește și:

Femeia romanca imbatraneste de timpuriu. Se plange ca a trecut viata pe langa ea, ca nu a fost fericita. Se bucura de copii ei mari, frumosi si inteligenti, dar se uita cu regret spre ea.
Isi doreste sa fie respectata, sa fiu iubita, sa aiba libertate. Nici o femeie nu pleaca de nebuna de acasa in cautarea unui alt barbat daca ea este implicata intr-o relatie plina de dragoste si respect.
Cand aceste doua elemente lipsesc ea pleaca. Nu pentru un alt barbat asa cum cred barbatii. Pleaca pentru ea. Evident ca increderea si siguranta pe care ea o capata va atrage barbatul care sa o inteleaga si sa o pretuiasca.

Femeile sunt la fel peste tot, au aceleasi dorinte. In Romania, femeia nu are curajul sa se exprime asa cum isi doreste, nu are libertatea sa o faca. Ii este greu sis a recunoasca faptul ca si-ar dori asta.
Si nu vorbesc din carti, vorbesc din fapte reale, din emailurile pe care bietele femei mi le trimit intr-un moment in care isi dau voie sa se exprime in stapele unui monitor incercand sa gaseasca o scapare de la viata lor monotona.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
9 Octombrie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.