Setari Cookie-uri

De ce au uitat femeile sa zambeasca?

Vreau sa vorbim astazi despre acel tipar, despre minunata femeie romanca

6 Pasi simpli pentru a-ti recapata increderea si a te reindragosti de tine:
1. Ia o foaie si un fix si scrie cum visezi sa fie viata ta? Cum ti-ai fi dorit sa te vezi, daca ai putea sa iti scrii singura scenariul vietii tale?
2. Incepe macar cu 10 minute de miscare pe zi acasa in cazul in care nu iti igasesti timp pentru a merge la sala, la dansuri, tenis etc.
3. Gaseste timp pentru activitati care iti fac placere: o carte buna, o baie cu spuma, tratamente de infrumusetare etc.
4. Nu se intampla nimic daca intr-o zi nu ai chef sa faci curatenie si mancare si mergi la o cafea cu prietenele. Ba chiar vei veni plina de energie si altfel le vei putea face dupa, sau a doua zi.
5. Investeste in tine, in educatia ta, in sanatatea ta, in energia si buna ta dispozitie. Sunt bunurile tale cele mai de pret si pe care nu ti le poate lua nimeni.
6. Indrazneste sa fii tu, sa te exprimi liber, sa fii frumoasa si ia-ti viata in propriile maini. Doar o viata avem si nu ne-o va da nimeni inapoi.
Traieste fiecare zi cu bucurie!
zambet sursa foto: shutterstock.com

Citește și:

Impreuna pentru o lume a femeii mai buna. Schimbarea trebuie sa inceapa cu fiecare dintre noi.
Lupta impotriva acestei discriminari trebuie sa inceapa de acolo, din mica celula – familia. Pentru ca celulele reunite formeaza mai apoi organismul, societatea. Daca celula de la bază este bolnava, nici organismul nu functioneaza cum trebuie. Intre celule , ca in orice organism trebuie sa fie o permanenta interdependenta. Organismul , la randul lui, trebuie sa genereze legi, „corectii” care sa armonizeze relatiile intre celule si chiar relatiile din interiorul ei.

Te imbratisez cu iubire draga mea zeita si am incredere in tine asa cum am si in mine!
Stiu ca meriti tot ce e mai bun si stiu ca ai toate resursele sa faci asta. Si eu te voi ajuta sa le descoperi.

O zi plina de soare,
Theona

PS: Daca ti-a placut acest placut acest articol ma gasesti pe https://femeiadesucces.ro unde vei primi si un cadou de bun venit: cartea “100 de pasi pentru o viata fericita”si astfel vei face parte din cea mai selecta comunitate de femei.

Citește și:

sursa foto prima pagina: shutterstock.com

Vizionare placuta


Kudika
9 Octombrie 2012
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.