Setari Cookie-uri

De ce au uitat femeile sa zambeasca?

Vreau sa vorbim astazi despre acel tipar, despre minunata femeie romanca

Asa ca incepe sa-si cumpere pantofi rochii, se aranjeaza. Descopera ce buna este mancarea de la un local si cat de bine te simti cand cineva atent si dragut te serveste.
Toate aceste transformari se vad pe ea. Radieaza de fericire si multumire. Femeia romanca este mult mai puternica, mai inteligenta si mai intreprinzatoare decat se crede. Realizeaza ca ani la rand nu a facut nimic pentru ea. Acum face si se simte bine.
Chiar toata lumea a uitat ca are si ea nevoi, dorinte, visuri? Se pare ca da.

Si odata cu aceasta transformare se mai intampla ceva:
Transformarea asta atrage barbatii.
Si ea incepe sa-i descopere. Vede ca barbatul este atent, flirteaza cu ea, ii face curte. Descopera o alta relatie cu un alt tip de barbat.
Isi doreste un barbat care sa o incurajeaze sa fie feminina si sexi, care nu-i interzice sa iasa cu prietenele, care este galant si elegant, o invita la cina, dandu-i posibilitatea sa-si poarte rochia si pantofii cumparati
Femeia se schimba, creste, se dezvolta.
In acel moment daca partenerul sau nu evolueaza in acelasi ritm cu ea se produce o ruptura in cuplu.
sursa foto: shutterstock.com

Citește și:

Barbatul intra in panica, nu stie cum sa raspunda acestor schimbari radicale.
Descopera brusc o femeie atractiva si sigura pe ea. Descopera imediat ca este inconjurat de foarte multi barbati langa care el nu poate intra in competitie.
Barbatul asta crede despre sine ca este barbatul suprem, desi el nu are motive reale sa se simta asa. De ce? Totul pleaca de la educatia primita in familie. Cei dezghetati inteleg repede ce se intampla, inteleg schimbarea si se misca odata cu ea, ceilalti raman ancorati in educatia ce au primit-o in copilarie:
Barbatul e SEFUL, femeia la cratita.
Barbatii astia se despart de partenerele lor.
Ea ramane aceeasi mama grijulie, femeie iubitoare si buna gospodina, doar ca acum descopera ca trebuie sa se ocupe si de ea. Poate si o face! Asta o face fericita:) ca femeie, ca mama, ca iubita, ca amanta.

La un curs am cunoscut niste englezoaice. Timp de 4 ore nu am reusit sa-mi iau ochii de la ele.
Erau imepcabile. Frumoase, discret machiate, femei inteligente, educate, femeii alaturi de care este o placere sa stai. Dar imbracamintea era senzationala:)
Purtau fuste si rochii scurte. Bluze care lasau la iveala un corp frumos, sani frumosi, parul liber.
La un moment dat si-au spus varsta. 52 -55 de ani.
Din acel moment le-am privit de sus pana jos. Femei maritate, 3 copii, femei obisnuite dar aratau ca de pe copertile revistelor. Femei cochete, delicate, ingrijite.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
9 Octombrie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.