Setari Cookie-uri

De ce au uitat femeile sa zambeasca?

Vreau sa vorbim astazi despre acel tipar, despre minunata femeie romanca

Se mai duce la un resaturant de 8 martie, atunci isi pune rochia si pantofii, se mai duce la o nunta si priveste curioasa la femeile din jurul ei. Incepe sa se gandeasca. Femeile nemaritate sunt suple, frumoase, cochete, sexuale. Mai sunt si femei care si-au pastrat linia si dupa maritis.

Femeia maritata nu a murit!! Isi doreste sa iasa cu prietenele ei, sa se machieze, sa fie cocheta, sa danseze, sa iasa la un local, sa se plimbe, sa se duca la teatru. Barbatul se simte in siguranta, are ce si-a dorit si uita sau nu-l mai interseaza nevoile femeii. Prefera televizorul.” Lasa nevasta ca ne simtim bine si acasa.” Femeia saraca isi pierde in timp veselia, isi pierde zambetul de pe buze isi pierde energia si pofta de viata. Frustrarile si oboseala incep sa se adune. Incepe sa refuze contactul cu o persoana care nu o asculta. Repet nu este cazul fiecarei femei sau fiecarui cuplu din Romania, dar este un tipar si asta il recunoastem imediat.
sursa foto: shutterstock.com

Citește și:

La un moment dat cu unele femei se intampla o minune.
Se produce un declick.
Fie pentru ca incepe chiar ea sa caute o solutie pentru viata ei monotona si nefericita, fie Solutia ii este aratata de alta femeie care a facut acest pas si acum este fericita.
Ce se intampla cu ea?
Se redescopera, se reinventeaza, REINVIE!
https://femeiadesucces.rocomunitatea care ajuta femeile sa se reinventeze.

Descopera cat de bine ii sta o bluza noua si mai moderna si ca are sani frumosi de care ea este mandra acum. Munceste din greu si incepe sa aiba si bani. Banii ei. Asta ii da incredere in ea.
Descopera ca se poate descurca si chiar se descurca foarte bine.
Hmmm, oare la ce ma ajuta barbatul meu?
Incepe sa invete, sa se autoeduce, sa citeasca, sa se documenteze; incepe sa inteleaga ca exista si altfel de relatii intre barbat si femeie.
Isi cumpara creme si parfumuri, incepe sa aiba grija de ea.
Se uita in oglinda si descopera ceea ce ea uitase.
Este femeie!

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
9 Octombrie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.