Setari Cookie-uri

Cum iti afecteaza somnul viata sexuala

Fie ca pierzi noptile prin cluburi sau ai un job care te solicita foarte mult, niciodata nu reusesti sa te odihnesti corespunzator si asta poate duce la disfunctii ale vietii sexuale. Uite ce ai de facut pentru a evita astfel de probleme.

Si pentru ca lipsa somnului nu este suficienta, aceasta atrage dupa sine si aparitia stresului, un alt factor daunator vietii sexuale.

Ce este de facut?


1
. Evita consumul excesiv de cafea si renunta la ceaiurile verzi sau negre consumate in apropierea serii.

2. Renunta la ciocolata seara pentru ca este un puternic excitant care iti va rapi somnul si nu te va lasa sa te odihnesti corespunzator.

3 Evita sucurile si bauturile ce contin cafeina si consuma cat mai multa apa plata sau sucuri naturale de fructe. Inainte de culcare bea un pahar de lapte caldut in care poti adauga o lingurita de miere pentru un somn mai linistit.

4 Daca te deranjeaza zgomotele si ai nevoie de liniste pentru a putea adormi apeleaza la dopurile de urechi si la masca pentru ochi care nu permite luminii sa iti deranjeze ochii.

5. Renunta la televizorul din dormitor. Este unul dintre cei mai mari inamici ai vietii sexuale active.

Citește și:

6. Fa o baie relaxanta impreuna cu iubitul tau si incepeti cu un masaj usor dupa care puteti initita o seara pasionala si incendiara.

7. Gandeste-te la sex ca la un mod de relaxare, o activitate placuta, nu ca la ceva care te stoarce de puteri. Cu siguranta te vei simti mai bine dupa o partida de sex si vei dormi mai linistita.

foto prima pagina femeie atractiva si sot dormind sursa shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
19 August 2013
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.