Setari Cookie-uri

Nopti orientale: Pozitii sexuale din 1001 de nopti

Invata tainele orgasmului din literatura araba

2. Impreunarea verticala

O alta pozitie preferata se pare de djinii din povestile orientale este tot in picioare. Barbatul se poate sprijini cu spatele de un perete iar partenera sa trebuie sa isi ridice un picior si sa se echilibreze doar in celelalt. Cu cel ridicat, ea trebuie sa inconjoare soldurile partenerului sau, astfel incat acesta sa aiba acces mai usor la vagin.

Impreunarea verticala cere multa rezistenta fizica insa cel mai mare avantaj al acesteia este ca cei doi parteneri stau fata in fata si se pot atinge si saruta in voie.

3.Secretul reginei

Una dintre scenele explicite de sex care a scandalizat societatea victoriana are loc chiar la inceputul celor 1001 de nopti, atunci cand regina infidela isi striga sclavul iubit. Acesta este descris ca fiind un urias negru, cu ochii si dintii de un alb sclipitor, posesor al unui membru de o virilitate evidenta. La indemnul stapanei sale, el ii acopera trupul cu mangaieri si sarutari.

Citește și:

Apoi el se aseaza pe pamant, cu spatele lipit de copacul din care tocmai sarise. Ea se aseaza deasupra lui, cu fata la sclav si ii inconjoara mijlocul cu picioarele.

Aceasta nu este una dintre cele mai dificile pozitii sexuale si daca inlocuiesti pamantul tare cu un pat confortabil, cu siguranta vor iesi scantei.

4. Fluturele

O alta poveste din 1001 de nopti vorbeste despre incercarile unui baiat sarman de a cuceri o printesa, cunoascatoare rafinata a placerilor senzuale. Ca sa o impresioneze, el a asezat-o pe aceasta pe lateral si i-a ridicat genunchii pana aproape de piept.

Tanarul s-a intins in spatele acesteia si in timp ce o penetra, avea grija sa ii mangaie picioarele si sanii. Printesa a fost atat de multumita de prestatia tanarului incat l-a luat de sot si au domnit impreuna.

5. Bruta

Pentru a ajunge la orgasm din aceasta pozitie, barbatul trebuie sa fie dotat de la natura cu o barbatie peste medie si trebuie sa aiba o rezistenta fizica de invidiat. Femeia se aseaza pe spate si isi ridica genunchii pana la piept, cu picioarele departate. Ca sa o penetreze, barbatul se aseaza deasupra ei, cu spatele la partenera.

Citește și:

Aici intervine motivul pentru care este nevoie de o potenta a la Terente.Ca sa ajunga pana la vagin, barbatul trebuie sa isi aplece penisul in stare erecta si sa il treaca printre picioare. Nu este chiar imposibil din punct de vedere anatomic insa cu siguranta este nevoie de multa munca.

foto prima pagina shutterstock costum pentru dansuri arabe

Vizionare placuta


Kudika
1 Noiembrie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.