Setari Cookie-uri

Top 4 produse de make-up indispensabile

Cosmetice esentiale in trusa ta de make-up.

Oricat de mult ti-ai dori sa iti umpli portfardul cu diverse cosmetice, nu poti sa iti transformi geanta intr-o trusa voluminosa de make-up. Fa o alegere si gandeste-te ce iti este cu adevarat necesar. Noi am facut o selectie de 4 produse pe care ar trebui sa le incluzi permanent in geanta:

1. Demachiantul

Demachiantul este unul dintre produsele cosmetice care nu trebuie sa iti lipseasca din geanta. Oriunde ai merge acorda atentia necesara demachiantului. In fiecare zi tenul intra in contact cu praf si impuritati din mediul exterior care trebuie eliminate.

Cand vrei sa-ti retusezi machiajul trebuie sa iti improspatezi fata. Este necesar sa indepartezi stratul de make-up care si-a pierdut din intensitate, inainte de a te machia din nou. Poti sa folosesti si servetele demachiante daca recipientul demachiantului tau este prea mare. Insa, cand ajungi acasa, inainte de culcare,trebuie neaparat sa iti cureti tenul cu un produs special.

Citește și:

2. Corectorul

Un corector cu o textura usoara, apropiat nuantei naturale a pielii poate acoperi cu usurinta aproape orice defect.

Acest produs esential din trusa de make-up mascheaza foarte bine imperfectiunile. Estompeaza petele rosii, cearcanele si punctele negre fara sa incarce suprafata tenului. Trebuie sa fie bine intins, astfel incat sa ofere o acoperire de durata si uniforma.

sursa foto: shutterstock.com

Vizionare placuta


Kudika
2 August 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.