Setari Cookie-uri

Top 4 produse de make-up indispensabile

Cosmetice esentiale in trusa ta de make-up.

3. Mascara

Cu siguranta, mascara este un produs de machiaj de care nu ne-amputealipsi. Este indispensabil pentru o privire seducatoare de aceea,alaturi de celelalte cosmetice si el trebuie sa ocupe un loc important in portfardul tau. Mascara pune in valoare ochii conferind expresivitate si volum genelor.
Cand te machiezi, inainte sa pleci de acasa, curbeaza genele si apoi foloseste mascara. Astfel privirea ta va capata un plus de expresivitate.

makeup sursa foto: shuttersock.com

4. Rujul

Rujul este unul dintre cele mai utilizate produse cosmetice. Defineste machiajul si se adapteaza in orice moment al zilei. Culorile rujului sunt nenumarate si trebuie alese atent, in functie de restul produselor de make-up utilizate. Seara, la ocazii speciale este indicat rujul rezistent la transfer, care asigura o durabilitate mai mare.

Citește și:

Sfat Alex Abagiu :

Adeseori am observat ca daca las o femeie sa isi aplice singura la un ochi mascara si eu aplic la celalalt efectul nu este asemanator si asta nu din cauza trucurilor pe care le am in maneca ci datorita fricii de a nu se apropia prea mult cu periuta de retina. Pentru un efect de volumizare este foarte important sa aplicati mascara de la radacina genelor catre varful acestora prin miscari ample pentru ca genele fara o baza bine marcata tind sa se ingreuneze din cauza depunerii de textura pe ele si astfel, in timp ,efectul poate fi cel de ochi tristi sau cazatori.

sursa foto prima pagina: shutterstock.com

Vizionare placuta


Kudika
2 August 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.