Traim in mare viteza si suntem din ce in ce mai pretentiosi cu alimentele pe care le alegem. De aceea, gustarea trebuie sa fie cat mai naturala, sa nu coste mult si sa nu necesite preparare indelungata

Asadar primul punct important din strategia unei alimentatii echilibrate sunt mesele ordonate in timpul zilei. Aceste mese sunt esentiale pentru ca furnizeaza nutrientii necesari inca de la primele ore ale zile (care sunt de obicei si cele mai solicitante) si ajuta la controlul si mentinerea greutatii corporale (datorita prevenirii hipoglicemiei si a alimentatiei emotionale implicate de aceasta). Planificarea meselor luate la birou trebuie facuta inca din ziua anterioara, insa nu reusim intotdeauna.

De mare ajutor in aceste situatii ne sunt lactatele noii game Tnuva Slim: satioase, semi-degresate si usor de consumat in orice moment al zilei; Iaurtul natural Tnuva Slim 1,8% grasime, Iaurtul Tnuva Slim cu Fibre 1,8% grasime, Iaurtul de baut Tnuva Slim cu fibre 1%, Branza Cottage Tnuva SLIM 2% si Lapte proaspat Slim 0.5%.

Elementul de noutate absoluta al gamei Tnuva SLIM este inulina, o fibra vegetala integrata in iaurtul Tnuva SLIM cu fibre 1,8% grasime si in iaurtul de baut Tnuva SLIM cu fibre 1% grasime. Inulina este un prebiotic natural care controleaza apetitul si favorizeaza instalarea senzatiei de satietate pentru mai mult timp, fiind asftel un aliat de nadejde in dieta de slabire si in mentinerea greutatii.

Consumand iaurturile Tnuva SLIM cu fibre senzatia de foame poate fi intarziata, cantitatea de alimente de pe parcursul zilei se va reduce iar cantarul iti va deveni prieten.

Preia controlul siluetei tale, intra in Hunger Management Training!

  • Kudika

    Târgul de articole preloved & vintage organizat de comunitatea Nu...

  • Kudika

    Festivalul bucătăriilor asiatice ASIAN FOOD FEST are loc în...

  • Kudika

    A XII-a ediție a mișcării naționale Și eu trăiesc sănătos! – SETS a...

  • Kudika

    Strălucire festivă în bucătărie: Cum să te pregătești pentru zilele...

  • Kudika

    Alexandra Stan, diagnosticată cu tiroidită Hashimoto: E foarte...

  • Vladimir

    Cromoterapie: Descifreaza tainele culorilor si modul in care iti...