BeamFIT este un concept nou de exercitii, axat pe ideea de echilibru, stabilitate si personalizare.

Apoi te gandesti ca vine vara si ca ai putea sa mergi in parc sa faci miscare. Dar caini si privirile indiscrete, starea de nesiguranta si discomfort parca nu te imbie sa incepi sa faci exercitii in parcul de langa casa.

Nu ai de ce sa te sperii, in exact aceasta situatie se gaseste multa lume. Atat la noi in tara cat si in strainatate, oamenii si mai ales femeile se confrunta cu aceleasi indoieli legate de activitatea fizica. Adauga acestei retete lipsa timpului liber, stresul de peste zi si mai ales treaba pe care trebuie sa o faci acasa si la serviciu si probabil ca deja te gandesti ca e absolut imposibil sa iti gasesti timp pentru tine.

Conceptele noi de antrenament vin insa cu o inovatie semnificativa a programelor de sport. Pentru ca activitatea fizica nu mai este una obositoare si anosta, ci devine o experienta placuta, de timp petrecut cu tine insati. Practic, sportul pentru amatori devine o modalitate de relaxare, de eliberare de stress si de reconectare cu propria persoana. Pentru ca, daca antrenamentele sunt interesante sit e readuc in situatia de a te concentra asupra ta, te vei simti relaxata, provocata sa te gandesti doar la tine si, la sfarsitul orei, vei avea nu doar muschi tonifiati si o silueta frumoasa, ci mai ales o stare psihica mult mai buna.

BeamFIT este un concept nou de exercitii, axat pe ideea de echilibru, stabilitate si personalizare. Aplica tehnici de Pilates intr-un cadru complet nou, pentru ca Beam-ul este de fapt o bara de gimnastica modificata – inalta de doar 2 centimetri pentru siguranta, usor flexibila pentru a active toti muschii corpului si sufficient de ingusta pentru a te obliga sa te reechilibrezi permanent, controlandu-ti postura.

Miscarile din timpul orelor de BeamFIT te vor conduce cu gandul la faptul ca iti simti si iti controlezi corpul. Nu ai alternative, pentru ca este reflexul natural al corpului la suprafata ingusta si flexibila de lucru. Apoi te vei simti brusc mai inalta si cu un corp mai tonic, pentru ca iti corectezi postura si iti activezi toti muschii din corp. Exercitiile sunt lente si agreabile, dar vei vedea ca te provoaca sa rezisti fizic.

Faptul ca Beam-ul te forteaza sa iti incordezi toti muschii corpului ca sa iti mentii echilibrul se simte cel mai bine atunci cand trebuie sa faci exercitii pentru abdomen. Contractia acestor muschi este foarte puternica si astfel poti face exercitii foarte eficiente intr-un timp mult mai scurt. Este ideala combinatia dintre exercitiile pe Beam si tehnicile de Pilates, care te va ajuta sa iti modelezi o talie subtire si un abdomen plat si ferm.

In partea de exercitii pentru picioare vei simti din nou eficienta exercitiilor, caci din reflexul de mentinere a echilibrului, creierul activeaza toti muschii picioarelor. Incearca sa faci cateva genuflexiuni pe sol si imediat pe beam si vei vedea imediat ce diferenta uriasa simti! In plus, pentru ca te forteaza sa lucrezi corect, vei observa ca picioarele se remodeleaza si se intaresc, fara a te confrunta cu problema neplacuta a coapselor ingrosate din pricina exercitiilor executate incorrect.

Asadar, daca te-ai plictisit de antrenamentele traditionale din salile de sport, iti recomand sa incerci cele mai noi tehnici de antrenament la nivel mondial. Vei vedea de ce inovatia in sport este atat de importanta!


  • Kudika

    Penelope Cruz, secrete de frumusețe de la care nu se abate! La 50...

  • Kudika

    Pantofii must-have pentru această primăvară

  • Kudika

    Rezoluție: slăbit! Povestea Laurei: -10 la kilograme, +10 la...

  • Kudika

    Livada cu Stele, un festival sădit de Casa Bună - trei zile de...

  • Kudika

    Oana Radu și soțul ei divorțează după doar 3 ani de relație?...

  • Vladimir

    Cromoterapie: Descifreaza tainele culorilor si modul in care iti...