Setari Cookie-uri

20 de lucruri pe care orice femeie ar trebui sa le stie

Sunt cateva lucruri pe lumea asta despre care si pe care trebuie sa le cunoasca orice femeie...

6. Cand sa faci un compliment

Ar fi bine sa nu complimente doar ca sa iti atingi telul si nici pentru ca cineva tipa dupa ele. „Vai, ce m-am ingrasat!”/ „Nu, fata, nu te-ai ingrasat! Arati perfect!” – asta nu e compliment. Asta este linguseala. Asta este minciuna. Asta este gadilare manipulata si manipulatoare a ego-ului tipei care s-a ingrasat.

Un compliment este binevenit atunci cand chiar iti place ceva la persoana de langa tine, astfel incat aceasta sa stie daca sa mai faca sau nu. Fa un compliment atunci cand simti. Dar nu in timpul unei sedinte, al unei emisiuni televizate sau al somnului.

7. Cum sa discuti cu partenerul tau despre sex

Chiar si cel mai bun partener de sex mai greseste din cand in cand. Nu trebuie sa eziti sa ii spui ce anume iti place si ce nu iti place. Asa va avea si el incredere sa iti spuna ce si cum, iar discutiile de genul acesta vor conduce la partide formidabile.

Citește și:

Daca nu vrei sa discuti despre asta, este de ajuns sa ii dai cateva indicii si semnale, pentru o mai buna colaborare.

8. Sa fii un ascultator bun

Pentru a avea prieteni trebuie sa stii, intai, sa fii un prieten bun. Sa stii cand si cat sa asculti, sa stii ce sa uiti din ce ti se povesteste, sa stii ce secrete sa pastrezi, sa stii cand sa raspunzi si cand sa intrerupi.

Comunicarea este o arta. La fel si ascultarea. Si, de cele mai multe ori, pentru celalalt conteaza ascultarea: priveste-ti direct interlocutorul, nu te uita pe pereti, nu scrie mesaje, nu rade in timpul unei discutii serioase.

9. Cum sa fii sigura pe corpul tau

Felul in care ne vedem noi insene conteaza mult mai mult decat felul in care ne vad ceilalti, pentru ca celalalt va vedea intotdeauna atitudinea ta intai, apoi felul in care arati cu adevarat. Impresia pe care o lasam este, insa, strans legata de felul in care defilam cu defectele si calitatile noastre.

Citește și:

Aranjeaza-te in asa fel incat sa iti maschezi putinele defecte pe care le ai (jumatate dintre defectele pe care crezi ca le ai nu exista, de fapt) si exerseaza in oglinda. Spatele drept, privirea si pieptul inainte, zambetul afisat elegant...

10. Cum sa pui un prezervativ

Prezervativele sunt cea mai eficienta metoda de protectie: atat de sarcina, cat si de bolile cu transmitere sexuala. Este mai sexy sa il pui tu, chiar daca el se descurca de minune. Si ai si o ocazie nemaipomenita sa il cunosti pe John.

Ai grija, cand desfaci ambalajul, sa nu zgarii, rupi, gauresti prezervativul. Apasa-i varful pentru a scoate aerul , apoi aseaza-l si ruleaza-l cu grija, dar destul de ferm incat sa te asiguri ca fluidele nu pot circula pe langa el.

Vizionare placuta


Kudika
11 Decembrie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.