Setari Cookie-uri

20 de lucruri pe care orice femeie ar trebui sa le stie

Sunt cateva lucruri pe lumea asta despre care si pe care trebuie sa le cunoasca orice femeie...

11. Sa gatesti

Nu iti cere nimeni curcani prajiti si sarmale in foaie de brusture (iar daca iti cere, cu siguranta e o persoana nebuna), dar trebuie sa stii sa ai grija de stomacul tau.

O supa, o ciorba, o salata de boeuf, o omleta, o negresa... toata lumea ar trebui sa stie sa faca. Pana la urma... vei vedea ca nu e atat de greu: putina atentie la proportii si la prajeli si gata! In rest trebuie sa tii cont de cum iti place tie si de mancarea delicioasa a mamei.

12. Cum sa iti faci bagajul

Avem tendinta sa luam tot sifonierul si jumatate de baie dupa noi cand plecam in expeditie, ca de fiecare data sa ne dam seama ca nu folosim decat o treime din lucrurile pe care le-am tarat dupa noi atata amar de drum.

Sfaturi? O gentuta transparenta pentru cosmetice: gel de dus, sampon, sapun, deodorant, periuta de dinti, pasta de dinti, protej-slipuri si absorbante (pentru orice eventualitate), machiaj, sosete si chiloti (cate o pereche pentru fiecare zi), doar cate un schimb de haine pentru fiecare zi. Impacheteaza-le cu grija si pune-le dedesupt pe cele mai grele.

Citește și:

13. Cum sa te impaci cu singuratatea

Daca ai ramas o seara singura acasa nu trebuie sa te urci pe pereti, sa incingi toate telefoanele, internetul, televizorul, becurile, frigiderul. Toata lumea are din cand in cand cate o noapte... goala.

Bucura-te de ea! Daca ai fobii... asigura-te ca sunt bine inchise geamurile si usa de la intrare. Dar apoi du-te si rasfata-te intr-o baie fierbinte, dulciuri, un pahar de vin, un film bun, un pat moale doar pentru tine.

Si sa nu indraznesti sa te simti singura dupa o despartire: ai atatia prieteni in jur! Iar barbatii vin si pleaca... daca pleaca inseamna ca nu are rost sa suspini dupa ei. Iar cel care va sta va merita toate suspinele.

14. Sa acorzi primul ajutor

Asta ar trebui sa stie orice fiinta umana de peste 14 ani, pentru ca eficienta tratamentelor dupa ce a fost acordat primul ajutor este considerabil mai mare.

Citește și:

Ce anume se face? Trebuie sa stii: primul lucru pe care il faci este sa suni sau sa rogi pe altcineva sa sune la o salvare. Apoi vin tratarea sau pansarea unei rani, masajul cardiac, respiratia gura la gura, aplicarea unui bandaj si a unei atele provizorii, manevra Heimlich etc.

15. Economie

Stiu, primul lucru pe care il faci cand primesti banii este sa te duci la cumparaturi, pentru ca asa suntem: avem o gena specializata in cheltuieli. Aceasta gena trebuie dresata insa, domesticita in asa fel incat sa nu fii falimentara la sfarsitul fiecarei luni.

Prima data, achita-ti datoriile, apoi asigura-ti frigiderul, abia apoi permite-i snobismului tau (nu nega, toate avem unul, chiar daca este mai mic decat al prietenelor noastre) sa faca decizii pentru sifonier.

Vizionare placuta


Kudika
11 Decembrie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.