Setari Cookie-uri

20 de lucruri pe care orice femeie ar trebui sa le stie

Sunt cateva lucruri pe lumea asta despre care si pe care trebuie sa le cunoasca orice femeie...

16. Cum sa organizezi o petrecere

O invitatie in club si 3 pahare de vodka cu suc de portocale nu este o petrecere.

Gandeste-te bine care sunt persoanele cu care te distrezi cel mai bine si care nu ar stramba din nas, orice ai planui tu. Apoi fa lista cu aperitive, lista cu bauturi, lista cu melodii... chiar daca alegi doar cateva sortimente, asigura-te ca ai destul din toate.

17. Cum sa iti faci intervievatorul sa te si angajeze

Cheia este pregatirea momentului. Tinuta, inteligenta, zambet. Informeaza-te din timp cu privire la companie, imagineaza-ti ce ai putea fi intrebata si pregateste-ti raspunsuri cat mai elevate, mai sincere, mai elegante, mai complete.

Tinuta trebuie si ea pregatita din seara dinaintea interviului: aleasa cu grija, sa nu fie terna, dar nici provocatoare, sa fie potrivita varstei, nici prea oficiala, nici prea comoda. Si nu uita sa zambesti frumos!

Citește și:

18. Ce make-up, haine si accesorii ti se potrivesc

Cum iti alegi fondul de ten potrivit tenului tau (textura si culoare)? Ce tip de make-up se potriveste formei fetei si ochilor tai? Unde sa te opresti cu aplicarea machiajului ca sa nu se transforme intr-o masca penibila? Ce croieli se potrivesc structurii tale?

Ideal ar fi sa te invete toate astea mamica sau o prietena (din timp!). Daca nu se intampla asta, ai atatea reviste si ghiduri de frumusete care sa te ajute si, daca esti aici, stii asta.

19. Cum sa schimbi o roata

Nu mai pune etichete de genul “treaba de femeie”/ “treaba de barbat”. Trebuie sa te poti descurca si fara ajutorul (contracost sau nu) al barbatilor. Trebuie sa stii sa iti umfli rotile bicicletei, sa pui roata de rezerva la masina, sa schimbi un bec, sa bati un cui.

Intr-adevar, suntem fiinte care se dezvolta mai bine in viata de cuplu, dar asta nu inseamna ca este in regula sa fii dependenta de prezenta lui.

Citește și:

20. Sa mergi pe tocuri

Am lasat acest subpunct la sfarsit din doua motive: pentru ca majoritatea femeilor se antreneaza pentru asta dinainte de a sti ca sunt femei si pentru ca, daca nu stii, nu este chiar sfarsitul lumii.

Totusi, vedem in fiecare zi fete si femei care poarta tocurile prost: ori pentru ca le incalta la o tinuta nepotrivita, ori pentru ca pur si simplu nu stiu cum sa mearga pe tocuri (genunchi drepti, spate drept, fund incordat).

Foto prima pagina: Shutterstock.com

Vizionare placuta


Kudika
11 Decembrie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.