Setari Cookie-uri

2013, Anul tau: 7 Reguli pentru a fi fericita

Anul acesta poate fi unul special si totul depinde de tine!

2. Redefinirea relatiilor

Nu vrei sa fii intr-o relatie unde nu stii ce se asteapta de la tine si unde nu stii la ce te poti astepta. Daca flirtezi cu cineva care chiar te intereseaza, atunci trebuie sa afli si care sunt intentiile acelei persoane. Daca esti intr-o relatie cu cineva, asigura-te ca sunteti pe aceeasi lungime de unda.

De altfel, prieteniile sunt foarte importante, fiind cele mai puternice surse de energie si de incredere in sine. Tocmai de aceea, trebuie sa iti tii prietenii foarte aproape, sa comunici cu ei despre orice te deranjeaza, orice te supara, orice te bucura, astfel incat si ei sa stie ca pot face acelasi lucru.

Cea mai buna metoda pentru fortificarea prieteniilor este comunicarea si dovezile de afectiune.

3. Planificare si ordine

Totul merge mai bine atunci cand ai viitorul planificat, cand ai prioritatile stabilite. Trebuie, totusi, sa nu fii dependenta de aceasta planificare, astfel incat, in cazul in care lucrurile nu decurg asa cum te-ai asteptat, sa nu te descurajezi, ci sa ai un plan B.

Citește și:

Stabilirea telurilor tale te va ajuta sa gandesti in perspectiva, sa fii optimista, sa iti astepti viitorul cu bratele deschise.

Asteptarea ta, insa, nu va fi una pasiva, ci una activa, o asteptare in care lucrezi pentru implinirea propriilor dorinte, o asteptare in care iti vei pune intotdeauna dorinte noi, o asteptare in care vei putea spune din cand in cand „uite, am reusit sa fac si asta!”

Iti poti permite sa fii cat de impulsiva, imprevizibila si originala iti doresti, atata timp cat ai un fir rosu pe care il urmezi spre implinirea dorintelor.

Vizionare placuta


Kudika
19 Februarie 2013
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.