Setari Cookie-uri

2013, Anul tau: 7 Reguli pentru a fi fericita

Anul acesta poate fi unul special si totul depinde de tine!

5. Alimentatie sanatoasa

O minte sanatoasa si un spirit sanatos nu pot salaslui intr-un corp nesanatos! Iar primul pas spre un corp este un regim alimentar sanatos.

Suntem ceea ce mancam. Iar dintre a fi carne de porc si a fi varza, crede-ma ca este mai bine sa fii varza! Macar se strica mai greu. Trecand peste acest lucru, mergem la recomandari: incearca sa eviti carnea rosie, produsele din faina alba, sa reduci cantitatea de paine consumata la o masa si sa consumi minimum doi litri de apa pe zi.

De asemenea, incearca sa consumi cat mai multe fructe si legume in fiecare zi, acestea fiind surse importante de fibre, minerale si, mai ales, vitamine. Este recomandat sa consumi vegetale in 5 culori diferite (nu ai fi crezut ca poate conta culoarea mancarii tale, nu-i asa?).

Ideal ar fi sa nu ai oscilari de greutate, sa iei mese la ore fixe si sa nu sari peste mese, cu atat mai putin peste micul dejun! Iar daca vrei sa incerci vreo dieta, nu uita ca nu poti slabi doar taind din portia de mancare, ci trebuie sa faci si exercitii.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
19 Februarie 2013
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.