Setari Cookie-uri

2013, Anul tau: 7 Reguli pentru a fi fericita

Anul acesta poate fi unul special si totul depinde de tine!

7. Decizii chibzuite

Cu siguranta ai auzit, inca de cand erai doar un copil, ca trebuie sa te gandesti de trei ori si sa spui o data. Nu este o idee rea, insa cand o auzi de prea multe ori, devine enervanta. Tocmai de aceea, nu iti voi spune acelasi lucru.

Viata nu este un joc, cu atat mai putin unul de saj (desi exista destui nebuni, pioni-pietoni, regi si regine), insa trebuie sa gandesti totul in avans. Stiu, daca planuiesti totul si vrei sa controlezi totul, pierzi din farmecul evenimentelor, asadar va trebui sa lasi cateva lucruri neacoperite, cateva lucruri care sa te poata surprinde in continuare.

Accepta informatiile noi, accepta oamenii noi, accepta provocari noi: din orice poti invata cate ceva, lucruri ce te vor ajuta cand te astepti mai putin. Incearca sa nu mai stai atat timp incruntata, sa gasesti echilibrul interior si sa nu faci prea multe lucruri pripite, chiar si atunci cand iti asculti intuitia.

Citește și:

Si, in afara de toate acestea... incearca sa nu te stresezi si incearca sa nu te fortezi prea mult: desi nu sunt niciodata gratuite, lucrurile cu adevarat bune nu ar trebui sa iti dea de furca.

Sursa foto prima pagina: Shutterstock.com

Vizionare placuta


Kudika
19 Februarie 2013
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.