Setari Cookie-uri

Numerologie: Semnificatiile karmice ale numerelor care se repeta in viata ta

Fiecare dintre noi are un numar pe care il considera norocos. Fie ca este vorba de data nasterii, fie ca este vorba despre o superstitie sau pur si simplu se intampla sa credem ca un anumit numar ne poarta noroc incercam sa cautam o semnificatie a acestuia.

Semnificatiile numerelor:

Numarul 1. In general, numarul unu inseamna noi inceputuri, inspiratie, independeta, concentrare, spirit de lider, dar poate insemna si izorale sau singuratate.

Atunci cand karma numarului 1 este echilibrata acest lucru inspira creativitate, ambitie, dinamism si energie. Cand lucrurile scapa de sub control iar energia acestui numar este supraapreciata se simt influente ale intolerantei, ale agresivitatii, posesivitatii si arogantei.

Sunt si cazuri in care energia este subapreciata fapt ce duce la pasivitate, nesiguranta, teama si dependenta.

Numerologie: Descopera secretele karmice ale Numelui tau de Familie


Numarul 2
. De cele mai multe ori acest numar semnifica sensibilitate, parteneriat, dragoste, spirit de echipa, sinceritate, modestie si receptivitate.

Sunt si cazuri in care acest numar semnifica altceva: cand energia este echilibrata ne inspira flexibilitate, diplomatie, rabdare si sinceritate; cand karma este supraapreciata numarul 2 ne inspira manipulare, inselaciune, iritare si dezaprobare; daca energiile sunt subapreciate atunci avem parte de inactivitate, indecisivitate, lasitate si nepasare.

Citește și:

Numarul 3. Acest numar este asociat cu amuzament, placere, socializare, dezvoltare personala, atractie sexuala, dar si instabilitate si tendinta de a dramatiza.

Daca energiile se afla in echilibru atunci ne sunt inspirate sentimente de optimism si imaginatie. Se intampla ca numarul 3 sa ne transmita si lipsa de concentrare, instabilitate emotionala si vulnerabilitate atunci cand karma este supraapreciata.

De asemenea ne pot fi trasmise si sentimente de mila, gelozie, plictiseala si indecisivitate atunci cand energiile sunt subapreciate.


Vizionare placuta


Kudika
16 Octombrie 2013
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.