Setari Cookie-uri

Numerologie: Semnificatiile karmice ale numerelor care se repeta in viata ta

Fiecare dintre noi are un numar pe care il considera norocos. Fie ca este vorba de data nasterii, fie ca este vorba despre o superstitie sau pur si simplu se intampla sa credem ca un anumit numar ne poarta noroc incercam sa cautam o semnificatie a acestuia.

Numarul 4. Semnificatia numarului 4 ne duce cu gandul la interese materiale, munca, afaceri de succes, stabilitate financiara, dar si rutina si lipsa optimismului. I

n momentul in care acest numar inseamna integritate, productivitate, seriozitate si perseverenta inseamna ca energiile sunt echilibrate. In cazul in care karma se dezechilibreaza si devine supraapreciata atunci avem tendinta sa fim nerabdatori, neintelegatori si sa ne pierdem in detalii.

Subaprecierea numarului 4 duce la dezorganizare, lipsa integritatii si ineficienta.

Numarul 5. Asocierea pe care o facem cu acest numar se invarte in mediul publicitatii, al vanzarilor si al relatiilor sociale, comunicare, sexualitate si libertate.

Daca energiile sunt bune si se afla in echlibru, numarul 5 ne dezvolta gandirea in perspectiva si stabilirea relatiilor sociale. Se intampla ca energiile sa fie supraapreciate moment in care ne simtim nerabdatori dar si independenti in acelasi timp.

Citește și:

Pe de alta parte poate insemna si teama de schimbare, instabilitate, teama de libertate si lipsa expresivitatii.

Numerologie erotica: Senzualitate si pasiune ascunse in numere


Numarul 6.
Acesta se refera la problemele de familie, mariaj, divort, responsabilitate si karma.

Pe de alta parte poate insemna si prietenie, toleranta, suport, apreciere si protectie daca exista un echilibru, dar in acelasi timp poate reprezenta si posesivitate si sacrificiu daca numarul este supraapreciat. In caz contrar poate semnifica indulgenta sau lipsa implicarii.

Vizionare placuta


Kudika
16 Octombrie 2013
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.