Setari Cookie-uri

Numerologie: Semnificatiile karmice ale numerelor care se repeta in viata ta

Fiecare dintre noi are un numar pe care il considera norocos. Fie ca este vorba de data nasterii, fie ca este vorba despre o superstitie sau pur si simplu se intampla sa credem ca un anumit numar ne poarta noroc incercam sa cautam o semnificatie a acestuia.

Numarul 7. Acest numar are o semnificatie aparte in zona misticismului, a intuitiei, a reflectiei si analizei. Atunci cand totul se afla in echilibru ne ducem cu gandul la interese metafizice, perceptie, meditatie, telepatie si viziune.

Cand lucrurile tind sa fie supraapreciate semnificatia acestui numar se duce spre zona impersonalului, a perfectionisului si a nervozitatii.

Daca lucrurile stau tocmai invers si karma este subapreciata avem parte de naivitate, ignoranta, prea multa incredere de sine si nesiguranta.

Numarul 8. Acesta influenteaza zona karmica, a banilor, a succesului in afaceri si a puterii. In situatia in care energiile sunt echilibrate numarul 8 influenteaza zona prosperitatii, persuasiune, ambitie si incredere de sine.

Daca lucrurile tind sa fie supraapreciate atunci ne confruntam cu abuz de putere, agresivitatem coruptie si dominare. In cazul in care energiile nu sunt apreciate la adevarata valoare influenta cade pe vulnerabilitate, nesiguranta, evitarea puterii si pasivitate.

Citește și:

Numarul 9. Este asociat cu dragoste neconditionata, crize emotionale, sentimente profunde, idealism, creativitate si romantism.

Echilibrul karmic in acest caz ne influenteaza simtul artistic, cel filantropic, creativitatea si pasiunea.

Daca ne referim la supraaprecierea karmei atunci vorbim depre prejudicii, inselatorie, egoism si nehotarare. In caz contrar ne este influentata zona emotiilor.

Numerologie: Caracterul erotic pentru cifra ta

Cand vorbim de numere care se repeta (de exemplu 11, 22, 33 etc) mesajul care ne este transmis ne spune sa analizam un pic lucrurile care se intampla in viata noastra si sa citim printre randuri. In aceste situatii mesajele transmise se refera la toate aspectele vietii noastre de la cel emotional pana la cel profesional.

Sursa foto prima pagina: Depositphotos

Vizionare placuta


Kudika
16 Octombrie 2013
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.