Setari Cookie-uri

Interviu cu Cristian Onetiu - "Si lipsa unei decizii este tot o decizie!"

De trei ani de zile, Cristian Onetiu este un life coach care descopera in fiecare zi cat de bine este sa faci bine si cat de mult inseamna sa ii poti ajuta pe cei dn jur. Cristian spune despre el ca este un iubitor de libertate care crede in pasiune, in prietenie si in romani. Cu aceste valori reuseste de aproape 20 de ani sa exceleze in domeniul anteprenoriatului si sa devina un life coach din ce in ce mai bun.

12. Daca ar fi sa faci altceva acum sau sa schimbi ceva din ce ai facut pana acum, ar fi ceva ce ai schimba? Sau ai vrea sa faci altceva din punct de vedere profesional?

Vreau sa fac si asta. Imi place foarte mult. E o tehnica foarte buna de a ajuta oamenii. Nu stiu daca e vocatia mea. Fac asta de trei ani si stiu ca m-as face preot inspre viitor, inspre finalul vietii. Stiu ca asta as face. Poate ca nu as fi un foarte bun preot pentru a pastori o comunitate, dar poate in a-i ajuta pe alti preoti sa isi creasca capacitatile de oratorica, de organizare, de a strange o comunitate si de a o ajuta sa creasca.

Am invatat foarte multe in zona asta si cred ca preotii din Romania au nevoie si de astfel de competente, nu doar de har. Au nevoie de abilitatea de a vorbi, de a organiza lucrurile si de a ajuta o comunitate sa creasca din punct de vedere financiar, de a prospera.

Citește și:

13. Cum a inceput povestea LifeCare? De ce produse bio intr-o piata in care acest concept nici macar nu exista, sau daca exista era intr-o cantitate neglijabila?

A inceput atunci cand nimeni nu stia despre ce este vorba sau ce inseamna bio. Toata lumea cumpara sau vindea apartamente sau terenuri. Am adus aceasta industrie de la 16 ani si am adus acest concept bio pentru femei. Prin 2005 m-am reintors la dragostea mea: vanzari directe, dupa 5 ani de corporatie.

14. Daca ne intoarcem un pic la anteprenoriat ce sfat ai avea pentru femeile care vor sa treaca de la "corporatiste" la "anteprenori de succes"?

Sa treaca de la "VREAU" la "FAC" pentru ca asta este cel mai important pas. Nu este cel mai greu. Trebuie sa iei o decizie o data pentru totdeauna. Pentru ca si lipsa unei decizi este tot o decizie.

Citește și:

sursa foto: facebook.com

Vizionare placuta


Kudika
30 Iunie 2015
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.