Setari Cookie-uri

Evenimentele saptamanii

Vineri seara nu trebuie sa ratezi aniversarea B52, va fi mai fain ca niciodata, iar sambata e mare tam tam: Tam Tam Music Fest - 5 cluburi si 20 de trupe intr-o singura seara!

Cluburile se intrec in oferta de petreceri in acest weekend: inca de joi, Expirat are oferta la bauturi, iar in Wings Club e concert. Vineri seara nu trebuie sa ratezi aniversarea B52, va fi mai fain ca niciodata, iar sambata e mare tam tam: Tam Tam Music Fest - 5 cluburi si 20 de trupe intr-o singura seara! Duminica te refaci cu o coafura la Blow Dry Party si o carte cumparata la reducere de la Gaudeamus.

Joi, 24 noiembrie

King Size Drinks 1. King Size Drinks @ Expirat, ora 22:00

Legendara escapada de weekend incepe Vineri. Blonda preia controlul in Expirat cu muzici bune pe toate gusturile – mai vechi sau mai noi, mai Rock, mai Electro, mai Disco – iar in OtherSide atmosfera este intretinuta de Ioan, cu sunete ceva mai alternative, fie ele Indie, Brit sau Electro.
Ora 22:00. Happy Hours: 20:00-23:00 – King Size Drinks.

2. Noblesse Oblige @ Wings Club, ora 21:00

Noblesse Oblige Duo-ul berlinez Noblesse Oblige revine in Romania pe 24 noiembrie, de aceasta data intr-un spatiu destinat evenimentelor live – Wings Club din capitala.

Pentru prima data, show-ul exotic si provocator al trupei va fi urmat de un DJ Set pe masura, de selectia muzicala ocupandu-se chiar Valerie si Sebastian.

Accesul publicului se va face incepand cu orele 21:00, warm-up-ul fiind asigurat de DJ Streetlight.

Biletele vor fi disponibile la intrarea in club, in seara evenimentului, pretul unui bilet fiind 30 RON.

Citește și:

Vineri, 25 noiembrie

aniversare B52 1. Aniversare: 7 ani de nopti in B52 @ B52, ora 22:00

B52 aniverseaza 7 ani de existenta printr-o petrecere ce va avea loc vineri, 25 noiembrie, incepand cu orele 22:00. Cu aceasta ocazie, pe langa muzica la maxim si atmosfera cu care clubul si-a obisnuit deja publicul, 7 bauturi care au facut istorie in acest loc vor avea un pret special de 7 lei fiecare. Intrarea este libera, iar plecarea pe 7 carari.

Vizionare placuta


Kudika
24 Noiembrie 2011
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.