Setari Cookie-uri

Evenimentele saptamanii

Vineri seara nu trebuie sa ratezi aniversarea B52, va fi mai fain ca niciodata, iar sambata e mare tam tam: Tam Tam Music Fest - 5 cluburi si 20 de trupe intr-o singura seara!

Clubul B52 s-a redeschis in octombrie 2011 intr-o locatie noua din strada 11 iunie, numarul 50. Istoria lui in Bucuresti incepe insa in 2004 in vechea locatie din Popa Tatu. In cei 7 ani de la lansare, B52 a trecut prin multe experiente frumoase – a gazduit o multime de concerte, evenimente si chiar si emisiuni TV.

Un lucru cu care toti cei care au gustat din „experienta” B52 sunt de acord este starea pozitiva, atmosfera relaxant-amuzanta pe care o degaja locul si toti cei care „activeaza” in jurul, de-a lungul si de-a latul barului, animati de o muzica tare ca un „Flaming Lamborghini”, ce ti se urca instant la cap si te arunca dintr-un „chill” de 9 seara intr-o calatorie spectaculoasa prin reggae, hip-hop, alternativ, rock sau DnB.

Misiunea clubului este sa promoveze in continuare aceeasi stare de bine, prin noi petreceri, concerte, evenimente si sa adauge mereu in meniu bauturi surprinzatoare ca la carte sau inventate pe loc.

2. Petra Acker, Jimmy Cserkesz & Berti Barbera Petra Acker, Jimmy Cserkesz & Berti Barbera @ Madame Pogany, ora 21:00

Vineri 25 noiembrie sunteti asteptati la Madame Pogany pentru a incheia saptamana intr-un cadru relaxat, alaturi de trei artiști speciali, trei oameni cu personalitati diferite, veniti sa imparta bucuria de a face muzica, intr-o maniera intima si rafinata, la un nivel muzical ridicat.

Set list-ul lor este abordat in spiritul multicultural care caracterizeaza acest trio, intr-un creuzet care curpinde elemente de jazz, reggae, funk, indian sau bossa.



Petra Acker isi contureaza stilul pe fondul unei voci profunde, imprevizibile, cu un ambitus care coboara pana la contra-alto, imprimand o stare intensa interpretarii...

Jimmy Cserkész transforma chitara in orchestra de camera, acoperind intregul acompaniament melodico-armonic cu o amprenta personala, imbogatind fiecare piesa cu improvizatii si substitutii armonice inspirate...

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
24 Noiembrie 2011
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.