Setari Cookie-uri

Evenimentele saptamanii

Vineri seara nu trebuie sa ratezi aniversarea B52, va fi mai fain ca niciodata, iar sambata e mare tam tam: Tam Tam Music Fest - 5 cluburi si 20 de trupe intr-o singura seara!

Materialul muzical a fost inregistrat in cea mai mare parte in Timisoara si masterizat in Marea Britanie (Alan Holmes - Ectogram, Parking non-stoP).

De-a lungul timpului, NU & APA NEAGRA a concertat alaturi de nume ca Embryo, Faust, Nurse With Wound, Damo Suzuki.

www.nu-apa-neagra.ro
www.myspace.com/projectnu

Karaoke 5. Karaoke Star @ Hard Rock Cafe, ora 21:00

Urca pe scena si arata-le prietenilor tai ca ai stofa de vedeta interpretand o piesa dintr-un impresionant repertoriu ce cuprinde trupe si artisti ca: The Beatles, AC/DC, Aerosmith, U2, Queen, Bon Jovi, Michael Jackson, Robbie Williams si multi altii. Vei pleca nu doar cu o multime de fani, ci si cu premii. Iar daca esti cu adevarat talentat, la sfarsitul anului, Hard Rock Cafe iti pregateste o finala demna de un superstar!

Sambata, 26 noiembrie

1. Stand up si Teatru de Improvizatie @ La mine-n Copac

Seara imbina o ora de Stand Up cu un spectacol de Teatru de Improvizatie pentru bucuria tuturor. In acest fel, cei care nu cunosc decat unul din cele doua genuri, vor face cunostinta cu celalalt, cu necunoscutul, si cine stie, poate chiar cu o noua... pasiune.

Amandoua se adreseaza fanteziei, amandoua sunt genuri ce nu se pot povesti. E o impartasire de ganduri, de rasete. Trebuie sa venti “La mine-n copac” sa aflati despre ce este vorba.

2. Tam Tam Music Fest

Tam Tam Music Fest, noaptea in care NU vrei sa dormi!

Tam Tam Music Fest De ce sa nu dormi? Pentru ca ai 5 cluburi, 5 genuri diferite de muzica si un line-up de 20 de trupe bune. Nu poti sa ratezi nimic din ce se va intampla in noaptea de 26 noiembrie! Tot ce-ti trebuie e un bilet unic si orasul e al tau, poti sa hoinaresti din club in club si sa vezi concerte live ale celor mai indragite trupe din Romania.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
24 Noiembrie 2011
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.