Setari Cookie-uri

Evenimentele saptamanii

Vineri seara nu trebuie sa ratezi aniversarea B52, va fi mai fain ca niciodata, iar sambata e mare tam tam: Tam Tam Music Fest - 5 cluburi si 20 de trupe intr-o singura seara!

Noaptea ti-o vei petrece in Fabrica si in Elephant, Control, Berlin si la Clubul Taranului. Electro, indie, hip hop, jazz, le avem pe toate, dar organizat: fiecare stil la casa lui.

Line-up serii:
The MOOoD // The Mono Jacks // Blue Nipple Boy
Deliric 1, DOC si Vlad Dobrescu (CTC) // Norzeatic
K-lu // DJ Sauce // DJ Grigo
Cuantune // Silent Strike
Fouchat // Montgomery Clunk // Hijack // Fouchat // Giuser
Discoballs // ROA

Nu ai cum sa ratezi vreun concert pentru ca Metropotam iti pune la dispozitie si transportul intre cluburi!
Astfel, in noaptea de 26 noiembrie, vor exista microbuze speciale Metropotam care se vor plimba intre cele cinci cluburi. Transportul va fi gratuit pentru participantii la eveniment. Programul concertelor si programul si traseele microbuzelor vor fi anuntate in curand.

Biletele pot fi cumparate de pe site-ul Metropotam, dar si de la intrarea in cluburi, in seara evenimentului, dupa cum urmeaza:
- achizitionat in avans, de pe site-ul Metropotam - 29 de lei
- in seara evenimentului, de la intrarea in oricare din cele cinci cluburi (Fabrica, Clubul Taranului, Elephant, Berlin, Control) – 35 de lei

1 bilet iti permite accesul la toate concertele organizate in cluburile amintite, toata noaptea!!!
In plus, Metropotam are o surpriza pentru tine: daca vrei sa vii cu un prieten sau doi, poti cumpara bilete si mai ieftine. Astfel, daca le cumperi de pe site, pentru 2 bilete platesti 49 de lei in loc de 70 de lei, iar pentru 3 bilete platesti 69 de lei, in loc de 105 lei, cat ai plati in seara evenimentului.

Asadar: ia-ti bilet in avans, si-ti raman bani si de-o bere – sau chiar de mai multe!
Cu un bilet unic poti participa la toate concertele, in toate cele cinci cluburi.

Pagina de Facebook a evenimentului e aici.


3. Matthias Meyer @ Madame Pogany, ora 23:00

Citește și:

Sambata, 26 noiembrie, sunt Matthias Meyer eti asteptati la Madame Pogany.
Invitat special este dj-ul Matthias Meyer (Ger) , seara fiind completata de mix-ul lui Victor Stancov!

Party all night long!

Open doors: 23:00h
Free entrance.

Matthias Meyer, dj, producator si artist de renume al casei de productie Liebe*Detail, vine de langa Hamburg, din Lueneberg . Inspirat de sound-ul hi-tech din Detroit si Chicago, Matthias s-a lansat pe scena de clubbing din jurul Hamburgului, introducand vibe-ul electronic in aceea zona, alaturi de Sfunkt DJ collective.

4. Concert B.M.B – tribut Bon Jovi @ Hard Rock Cafe, ora 22:30

tribut Bon Jovi Hard Rock Cafe incheie seria concertelor tribut din acest an cu unul dintre cele mai asteptate evenimente: tribut Bon Jovi. “It’s My Life”, “Always” sau “Bed of Roses” cantate impecabil, rafale solo la fel de spectaculoase ca cele executate de insuși Richie Sambora și ceva din aerul de sex-simbol al lui Jon Bon Jovi – trupa italiana B.M.B. va aduce un tribut regilor rock-ului american intr-un show “heavy-riffs-and-tons-of-drums” care va avea loc pe 26 noiembrie, de la ora 22.30.

Asemanarea cu starurile din New Jersey i-a adus trupei B.M.B un statut special in comunitatile fanilor Bon Jovi. “Sunt atat de buni incat uneori uiti ca nu ești in fata originalului”, au admis și cei mai fanatici dintre admiratorii lui Bon Jovi, in zeci de mesaje de adeziune scrise pe forumurile dedicate. Dupa ce au fost primiti cu aplauze in cluburile din Italia, B.M.B va aduce la București un show energic, in cel mai clasic stil rock american.

Biletele sunt disponibile la pretul de 40 lei la Hard Rock Cafe.

Citește și:

Duminica, 27 noiembrie

1. Blow Dry Party @ Grand Cafe Van Gogh, orele 11:00 – 14:00

Blow Dry Party 10 stilisti, 30 de coafuri, Grand Cafe Van Gogh, brunch

Vizionare placuta


Kudika
24 Noiembrie 2011
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.