Setari Cookie-uri

Evenimentele saptamanii

Vineri seara nu trebuie sa ratezi aniversarea B52, va fi mai fain ca niciodata, iar sambata e mare tam tam: Tam Tam Music Fest - 5 cluburi si 20 de trupe intr-o singura seara!

Berti Barbera completeaza formula de trio cu un puls ritmic colorat de diversitatea de instrumente si de orice sursa de sunet.

Trei artisti diferiti reusesc sa creeze o unitate sonora relaxanta si placut surprinzatoare Cuvantul cheie sta in diversitatea de stil care intotdeuna duce la o expresie elevata, in permanenta schimbare. Totul pare o joaca in care publicul este atras subtil si nonformal.

Intrare : 15 lei.
Rezervari: 0743661782 / 0744105613 / razvan@madamepogany.ro

3. Petrecere Yacht Week @ Fratelli, ora 23:30

Petrecerea de lansare a Booking-urilor pentru anul 2012 a YACHT WEEK va avea loc in Fratelli. Dj-ul serii: Rudy Stock'r.



4. Nu & Apa Neagra @ Control Club, ora 20:00

Nu & Apa Neagra Vineri 25 noiembrie, NU & APA NEAGRA va asteapta in Control la lansarea celui de-al doilea album - Descantecul Apei Negre -, invitata speciala fiind trupa britanica Parking non-stoP.

Open doors: 20:00

Noise, psihedelic, folk post-industrial - sunt doar cateva dintre atributele muzicii generate de NU & APA NEAGRA.

Grupul muzical NU & APA NEAGRA, infiintat in 2001, isii construieste concertele prin improvizatie, alaturand pasajelor electronice linii melodice care poarta ecoul folclorului - romanesc, turcesc sau balcanic. Bazandu-se pe deja binecunoscutele baglama-saz, dramba, caval si cobza, instrumentarul traditional al grupului se largeste prin prezenta arhaicei gusle, instrument intalnit in cea mai mare parte a Balcanilor, dar si prin aparitia tambalului (preparat, folosit cu arcus, procesat), a generatoarelor electrice si electronice de sunet, sintetizatoare, diverse efecte etc.

Descantecul Apei Negre, cel de-al doilea album al cvartetului Nu & Apa Neagra, produs de casa de discuri Lollipop Shop din Berlin, propune o abordare verticala a materialului sonor, una care sondeaza substraturile culturale si originare ale spatiilor balcanic si carpatin puse in ecuatie occidentala. Un soi de psihism sonor, amorf, din ale carui adancuri se inalta, pe neasteptat, fragmente recognoscibile, coerente, cu care se poate reconstitui o arheologie sui-generis a traiectoriilor celor patru muzicieni.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
24 Noiembrie 2011
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.