Setari Cookie-uri

Evenimentele saptamanii

Vineri seara nu trebuie sa ratezi aniversarea B52, va fi mai fain ca niciodata, iar sambata e mare tam tam: Tam Tam Music Fest - 5 cluburi si 20 de trupe intr-o singura seara!

In timp ce tu profiti de o dimineata lenesa de duminica numai buna de iesit cu prietenii la brunch, noi iti propunem un nou concept - Blow Dry Party.

Seria evenimentelor Blow Dry Party inceputa la sfarsitul verii, continua. De data aceasta ne mutam din gradina intr-un spatiu superb si extrem de primitor din Centrul Vechi al capitalei, cafeneaua Van Gogh. Daca ai chef sau nevoie de o coafura noua si ai vrea sa mergi la salon, dar parca tot mai atragatoare este o iesire la masa, atunci vine salonul la tine.

In data de 27 noiembrie, incepand cu ora 11:00, toata echipa de stilisti La Bibliothèque isi impacheteaza beauty-case-urile si se instaleaza cu mic cu mare la etajul 1 al cafenelei Van Gogh. Si pentru ca suntem in Centrul Vechi, toate doamnele si domnisoarele, dar si domnii sunt invitati sa aleaga impreuna cu stilistii o coafura cu iz retro care li se potriveste si care va fi realizata pe loc, gratuit, de catre stilistii LaBibliothèque, cu produsele revolutionare de ingrijire a parului Alterna. Deci vii la masa si pleci un alt om.

Inscrierile se fac pe pagina de Facebook La Bibliotheque Centre Beaute si la fata locului, in ordinea sosirii la eveniment.

2. Ultima zi de Gaudeamus @ Romexpo

Gaudeamus Targul se desfasoara anual in Pavilionul Central al Complexului Expozitional Romexpo, oferind publicului, intr-un spatiu de 14.000 mp, ofertele a peste 400 de editori, distribuitori de carte, institutii culturale si de invatamant din Romania si din strainatate. Anual, pe parcursul Targului, se inregistreaza un nivel record al vanzarilor de carte, evenimentul avand un puternic impact asupra pietei de profil. La ultimele trei editii, numarul vizitatorilor a depasit 100.000 de persoane si au fost organizate peste 450 de evenimente culturale la fiecare editie. Targul are un puternic ecou in presa, fiecare editie inregistrand peste 100 de jurnalisti acreditati.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
24 Noiembrie 2011
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.