Setari Cookie-uri

Evenimentele saptamanii

Se apropie weekend-ul si dupa toate evenimentele legate de fotbal din aceasta saptamana, ne asteapta un weekend plin de distractie si de concerte pentru toate gusturile.

Pregateste-te de nopti pline de distractie pentru ca am alcatuit o lista plina de evenimente pentru tine. Ai de unde alege asa ca te invitam in multime pentru a sarbatori faptul ca a mai trecut o saptamana grea de munca!

Joi 10 Mai

1) CONCERT SMILEY

Pe 10 mai, Hard Rock Cafe gazduieste un nou concert in premiera – un show live spectaculos, cu hituri care au cucerit o tara intreaga, in interpretarea unui artist care te va cuceri si pe tine.

Smiley, unul dintre cei mai carismatici si apreciati artisti ai tinerei generatii de muzicieni vine pentru prima data in concert la Hard Rock Cafe. Playlist-ul serii va include cele mai cunoscute piese ale artistului: “Plec pe Marte”, “Designed to Love You”, “Am bani de dat”, “Preocupat cu gura ta” sau “Dream Girl”, cea mai difuzata piesa din Romania. Recent nominalizat la categoria Best Male din cadrul Balkan Music Awards, Smiley va interpreta la Hard Rock Cafe si cel mai recent single al sau, “Dead Man Walking”, o piesa despre “agonia pe care o simte cel parasit”.

Citește și:

Biletele la concert sunt disponibile la HRC la pretul de 60 de lei si pe www.rezervariclub.ro la pretul de 50 lei.

2) Piesa de teatru "Sambata, duminica, luni" de Eduardo De Filippo

Suntem la Neapole, orasul atat de des evocat de Eduardo de Filippo in piesele sale. Ca in fiecare sambata seara, in casa lui Peppino Priore – Dona Rosa pregateste (dupa o reteta „de la mama”) un delicios „ragu”.

In jurul mesei sunt asteptati toti ai casei - membri a trei generatii, prieteni si vecini. Din pacate, insa, duminica, atmosfera de sarbatoare este tulburata de tensiuni, conflicte mai vechi sau mai noi. Si mai ales de o nedreapta criza de gelozie a lui don Peppino.

Noroc ca luni patimile se sting, cei cu temperamente prea aprinse isi cer iertare si relatiile de familie reintra in cursul lor firesc. Ragu-ul e bun si rece. Iar toata lumea se va reuni in duminica ce va urma in jurul unei alte mancari napolitane, asa cum numai dona Rosa stie sa faca.

Citește și:

3) The Animals
Legendara trupa The Animals va sustine un concert extraordinar la Bucuresti, in Jukebox Venue de la ora 20:00

Biletele s-au pus in vanzare prin reteaua Eventim (magazinele Vodafone, Germanos, Orange, Domo, librariile Humanitas si Carturesti) si online pe eventim.ro.

Pretul unui bilet este:

- 60 de lei (cu loc) - pana in ziua concertului;
- 30 de lei (in picioare) - pana in data de 3 mai;
- 40 de lei (in picioare) - pana in ziua concertului;
- 45 de lei in picioare si 65 de lei cu loc - in ziua concertului."

4) Timpuri Noi

Timpuri NOI este simbolul rock-ului romanesc si, in formula actuala, este vocea rockului cu mesaj puternic, elaborat, inteligent si acid!

Timpuri NOI inseamna in prezent Dan Iliescu, care, dupa ce vreme de citeva decenii a fost cunoscut de public in postura de chitarist si compozitor, si-a asumat si rolul de vocal, continuand misiunea muzicala a trupei. Alaturi de Dan, pe scena se afla Felix Sfura (tobe, backing) si Sabin Penea (bass, vioara, backing).

Citește și:

Timpuri NOI lanseaza noul sau album, "Deschide-ti mintea", ca un indemn la libertate de gandire, unde altundeva decat in singurul club din Romania al carui trade-mark este rockul: Club A.

Si, pentru ca Timpuri NOI sustine muzica trupelor tinere, una dintre acestea va fi prezenta in deschiderea evenimentului. Este vorba de o trupa cu medie de varsta mai mica decat varsta muzicala Timpuri NOI, dar care promite ca va scrie si ea in istoria anului 2012: Blue PULSE

Se anunta invitati surpriza...!
Intrare: 10 lei, concertul incepe de la ora 22:00

Vizionare placuta


Kudika
10 Mai 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.