Setari Cookie-uri

Evenimentele saptamanii

Se apropie weekend-ul si dupa toate evenimentele legate de fotbal din aceasta saptamana, ne asteapta un weekend plin de distractie si de concerte pentru toate gusturile.

Vineri 11 Mai

1) AEROPLANE

Romania pentru o noapte de disco tropical pe Vito De Luca aka AEROPLANE!
Evenimentul va avea loc pe 11 mai 2012 la Palatul Ghika (Doamna Ghica 5) incepand cu 22:30, iar seara va fi intregita de artistii romani: OK Corral, Dvn si Oktopus.

Primele doua aparitii Aeroplane au lasat publicul din Bucuresti in euforie cu melanjul specific de beat-uri disco si influente psychedelice. Daca in 2009 Vito De Luca sosea ca duo alaturi de Stephen Fasano aka The Magician, din iunie 2010 cei doi au decis sa urmeze cariere solo. Asadar, pentru a doua oara dupa intalnirea din toamna trecuta, ne vom vedea doar cu Vito pentru o seara de dans memorabila.
La locatie, in seara evenimentului pretul biletului este de 25 de lei pana la 00:00, 35 de lei dupa 00:00.

2) Aminda & Hazard

Aminda, fosta concurenta la emisiunea "Vocea Romaniei", va concerta alaturi de trupa Hazard. Coverurile din repertoriul international, interpretate de Aminda si Hazard, va vor purta prin diferite genuri, stiluri muzicale si interpretari ale unor melodii ce apartin unor nume precum: Tina Turner, John Bon Jovi, Cher, Eifel 65, Maroon 5, Roxette si multi altii.

Citește și:

De la 22.30 DJ Ollo incalzeste atmosfera. Pe la miezul noptii, scena ii apartine Trupei Hazard si Amindei. True Club iti recomanda un concert destept, plin de muzica indragita si artisti talentati. Fosta concurenta a show-ului "Vocea Romaniei", parte din echipa Loredanei, transmite prin muzica ei frumusete, gratie, sinceritate, profunzimea sentimentelor, adrenalina...toate intr-o armonie perfecta pentru un concert memorabil!
Pret bilet: 15 lei
Info & Rezervari: 0727.488.087

3) CONCERT ROB KINGSLEY – TRIBUT ELVIS PRESLEY

Daca nu ati apucat sa il vedeti pe scena pe Elvis in persoana, acum aveti sansa sa traiti, in premiera in Romania, experienta unui concert marca “the king of rock’n’roll”.

Show-ul “Rob Kingsley – A Vision Of Elvis” este unul din cele mai bine cotate spectacole tribut din lume. Rob Kingsley este un entertainer innascut, pasionat din copilarie de cariera si concertele inegalabilului Elvis Presley. Dupa ani in care a studiat prestatiile live ale idolului sau, Rob a dobandit statutul de cel mai apreciat artist tribut Elvis, atat in randul fanilor regelui, cat si printre ceilalti artisti de profil. In 2007 Kingsley a obtinut locul 1 la Best UK Vegas Elvis, una din cele mai mari competitii destinate artistilor tribut Elvis, iar in 2008 si-a adjudecat titlul de Campion European in cadrul Largest Official Elvis Competition.

Citește și:

Este cotat ca un showman desavarsit, ce farmeca publicul la fiecare reprezentatie, reusind sa reaprinda flacara pasiunii pentru rock’n’roll si sa recreeze atmosfera electrizanta din concertele regelui.

Biletele la concert sunt disponibile in toata reteaua BILETOO. Punctele de vanzare se gasesc la Unirea Shopping Center (parter, intrarea de langa McDonald’s), Librariile Adevarul si Eminescu, magazinele Flanco, Victoria, Muzica, Sala Palatului, Palatul National al Copiilor si la Hard Rock Cafe. Cei ce doresc sa comande online, o pot face de pe www.biletoo.ro. www.blt.ro, www.bilet.ro, www.bilete.ro si www.myticket.ro.

Pretul biletelor difera in functie de categorie:
- Categoria VIP – 80 lei (intalnire & poza cu artistul, afis & CD cu autograf)
- Categoria I – 60 lei - loc la mese in fata scenei
- Categoria II – 40 lei – loc la mese in sala

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
10 Mai 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.