Setari Cookie-uri

Evenimentele saptamanii

Se apropie weekend-ul si dupa toate evenimentele legate de fotbal din aceasta saptamana, ne asteapta un weekend plin de distractie si de concerte pentru toate gusturile.

3) Indie Invasion – CONTROL DAY OUT special edition!

MARY'S FLOWER SUPERHEAD – live @Club Control
Nu rata o editie speciala a petrecerii Indie Invasion by Leo, dedicata Control Day Out 2 powered by TuborgSound – primul mare eveniment muzical al verii (1 iunie, Arenele Romane). Petrecerea va fi intregita de concertul trio-ului Mary's Flower Superhead, probabil cea mai cunoscuta trupa indie/disco-punk din Grecia, prezentat de Tuborg Sound.

De asemenea, nu rata sansa de a castiga una din cele 15 invitatii Control Day Out 2 puse in joc la tombola si alte oferte speciale la biletele pentru Control Day Out 2 powered by TuborgSound!
Intrare: 10 lei. Biletele vor fi disponibile la intrarea in Club Control (Str. Academiei, 19), in seara evenimentului.

* Daca ti-ai luat deja bilet la Control Day Out 2 powered by TuborgSound, vino cu el sambata si intri gratis la concertul Mary's Flower Superhead!

Citește și:

** Daca nu ai inca bilet la Control Day Out 2 , il poti achizitiona la pretul redus de 50 de lei, la fiecare doua cocktail-uri cumparate.

Indie Invasion by Leo, unul din cele mai populare party-uri alternative din zona de club bucuresteana, aduce sambata aceasta muzica trupelor din lineup-ul Control Day Out powered by TuborgSound: Wild Beasts, Woodkid, The Shoes si O.Children.

Seara va fi completata de un concert live, cu invitati speciali din Grecia: Mary's Flower Superhead!
Activand inca din anul 2003, in sound-ul trio-ului elen se simt toate fazele muzicii alternative moderne, de la postpunk-ul din finalul anilor '80 pana la indie-ul melodic al anilor 2000 si electro-pop-ul actual.

4) SHUR-I-KAN (freerange records - UK) FOUCHAT // VICTOR STANCOV

Sambata petrecerea graviteaza in jurul britanicului Shur-I-kan, unul dintre artistii de top al noului val de deep - tech house. Seara va fi completata de dj set-uri indracite marca Fouchat si Victor Stancov.
Cu un stil ce imbina muzicalitatea cu o tehnica de productie de ultima ora, Tom Szirtes aka Shur-I-Kan si-a creat o reputatie fascinanta ca dj si este invitat in cluburi din toate colturile lumii, din Tokyo (Liquid Loft), Moscova, Chicago, Dubai (Audiotonic), Berlin (Club Maria), Frankfurt (Cocoon), pana in Brazilia si Australia.

Citește și:

Shur-i-kan ramane artistul cheie al labelului lui Jimpster (Freerange Records). Colaborarea celor doi incepea candva in 2001 si a lasat in urma doua albume de studio si o serie de EP-uri de house clasic, inclusiv Living Inside, I Want It, Special Powers, Future Fantasy si Letting You Down.

Bohren & der Club of Gore (Germania) Discordless (RO)
Bohren & der Club of Gore, cea mai cunoscuta trupa de "horror-jazz" din lume, va concerta la The Silver Church Club .Evenimentul debuteaza cu un concert al trupei Discordless.

Open doors: 19.30
Entrance fee: 50 lei

Vizionare placuta


Kudika
10 Mai 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.