Setari Cookie-uri

Evenimentele saptamanii

Se apropie weekend-ul si dupa toate evenimentele legate de fotbal din aceasta saptamana, ne asteapta un weekend plin de distractie si de concerte pentru toate gusturile.

5) Bohren & der Club Of Gore

Bohren & der Club Of Gore creeaza acel tip de muzica pe care Angelo Badalamenti l-a perfectionat pentru soundtrack-ul Twin Peaks.(...)Unii dintre voi s-ar putea sa fiti nefamiliarizati cu aceasta trupa excelenta, iar daca sunteti in cautarea a ceva inspirational, care sa va induca intr-o adanca meditatie, terapie prin visare, carusel in slow-motion, sesiune de whisky la ora 5 dimineata sau orice alta “linisteala”... opriti cautarea!” (Boomkat)

Pret bilet: 50 lei. Biletele s-au pus in vanzare in retelele Eventim, MyTicket si Biletoo. Le puteti achizitiona atat online de pe http://www.eventim.ro/, http://biletoo.ro/ si http://www.MyTicket.ro/, cat si din magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, Flanco, librariile Humanitas, librariile Adevarul, Diverta, Unirea, Muzica si libraria Eminescu.

Citește și:

Duminica 13 Mai

1) Romanian Rock Meeting 2012

Finlandezii de la APOCALYPTICA revin in Romania pentru a participa la Romanian Rock Meeting 2012 - Spring Edition. Evenimentul, organizat de Promusic Events si revista Maximum Rock (producator Nelu Brindusan), va avea loc in data de 13 mai la Arenele Romane din Bucuresti.

Vor uca pe scena: Changing Skins, White Walls
Bilete:
Biletele se pot achizitiona, din reteaua Eventim (Magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, librariile Carturesti, Humanitas si online AICI urmatoarele preturi:

In picioare
85 lei - pentru primele 300 biletele (pret valabil pana la data de 31 martie 2012)
95 lei - urmatoarele biletele achizitionate pana la data de 12 mai 2012
110 lei - pentru biletele achizitionate in ziua concertului, 13 mai 2012. Acestea se achizitioneaza DOAR la intrarea in locatia evenimentului, in limita biletelor disponibile.

Citește și:

Tribuna
95 lei - pentru primele 300 biletele (pret valabil pana la data de 31 martie 2012)
110 lei - urmatoarele biletele achizitionate pana la data de 12 mai 2012
125 lei - pentru biletele achizitionate in ziua concertului, 13 mai 2012. Acestea se achizitioneaza DOAR la intrarea in locatia evenimentului, in limita biletelor disponibile.

VIP: 250 lei - doar 25 bilete! Acces tribuna, incluse poster 70 x 100 cm, pass VIP laminat, sesiune meet & greet cu formatia Apocalyptica!

2) Piesa de teatru "Legenda Marelui Inchizitor" dupa Feodor Dostoievski

Trei atu-uri pentru un regal teatral: un scriitor celebru, Feodor Dostoievski, un regizor prestigios - Radu Penciulescu si inegalabilul actor Victor Rebengiuc.

Spectacolul porneste de la un episod distinct din ultimul roman al lui F.M. Dostoievski, „Fratii Karamazov". Un text fascinant despre pervertirea credintei de catre reprezentantii Bisericii, un spectacol despre deriva exercitiului religios care sfarseste prin a desconsidera invatatura crestina si a o corupe in folosul puterii. Un text profetic despre "fericirea universala", telul final al tuturor experientelor totalitare din secolul XX.

Citește și:

Durata spectacolului: 50 minute
Pauza: nu
Pret bilete: 30 lei, 16 lei (elevi, studenti, pensionari)

Vizionare placuta


Kudika
10 Mai 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.