Setari Cookie-uri

Evenimentele saptamanii

Se apropie weekend-ul si dupa toate evenimentele legate de fotbal din aceasta saptamana, ne asteapta un weekend plin de distractie si de concerte pentru toate gusturile.

Sambata 12 Mai

1) DALMA LIVEXPERIENCE
Serile de primavara sunt intotdeauna mai frumoase in compania prietenilor, alaturi de cocktailuri racoroase si muzica buna. Ia-ti partenerii de distractie si vino la Hard Rock Cafe sa dansezi impreuna cu Dalma si trupa ei - Ovidiu „Cico” Cristian (tobe), prof. Florin „Führer” Balan (clape), Gyergyay „Serghey” Szaby (bass), Alex „Miaaau” Cotoi (chitara), Aaron „Alto” Eltes (saxofon), Andreea & Larissa (backing vocals) pe unele dintre cele mai tari hituri ale tuturor timpurilor!

Hot Stuff - Donna Summer, This Love - Maroon 5, Hot&Cold - Katy Perry, Black Velvet - Alannah Myles, Simply the Best -Tina Turner sau I’m Outta Love - Anastacia sunt doar cateva dintre piesele cu care Dalma te asteapta la Hard Rock Cafe. Vino pregatit de spectacol si nu uita - sambata seara distractia este obligatorie! Pretul unui bilet la concert este de 25 de lei.

Citește și:

2) Kinky Dramas and Magic Stories – Gaia BoutiqueClub prezinta KDMS

Gaia BoutiqueClub va fi sambata, 12 mai, gazda unui eveniment exlcusiv, care ii aduce pe scena pe cei considerati „raspunsul indie disco la muzica lui Adele“ sau „cei care au pus o amprenta noua, ultra-moderna asupra muzicii electro-pop“, pe scurt: The KDMS.

Considerati in egala masura cei care au spart barierele muzicii de club, ridicand-o la noi si neasteptate cote de audienta, KDMS sunt mixul perfect de suflet, sofisticare si melancolie, balansate de influentele Funk si de o anumita energie greu de catalogat, pe care, insa, producatorul suedez, Axel Boman, a definit-o cum nu se poate mai poetic: „mici diamante stralucind in noptile de toamna“. KDMS duc muzica la rang de arta, ducand stilul electronic intr-o zona noua, profunda, glamouroasa si provocatoare a soundului pop.

Citește și:

Gaia BoutiqueClub va invita sambata, 12 mai, la adresa din strada Tarmului, nr. 19, la un circuit halucinant in lumea „dramelor lascive si a povestilor magice“, la un experiment indie disco, asa cum nu a mai fost altul, la o noapte de suflet, magie, sofisticare si nostalgie. De la „Tonight“ la „Wonderman“ si de la „Never Stop Believing“ la „No Sad Goodbyes“, muzica celor de la KDMS au raspunsul la toate placerile, dramele si trairile umane.

Vizionare placuta


Kudika
10 Mai 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.